AA Michael: Tankeskapelser via Lee Degani, 14 juni 2024

 

AA Michael: Tankeskapelser

14 juni 2024

via Lee Degani

https://connectiontohealing.org/aa-michael-thought-creations/

Jag har tidigare delat om Joseph, ett nio år gammalt Ljusbarn, som har kommit till jorden för att hjälpa till att höja planetens vibration. Under vår tid tillsammans blir jag också eleven, för det är glädjen att arbeta med dessa barn!

I en upplevelse nyligen i de himmelska världarna när vi arbetade med hans Oändliga Ljusvision, berättade Joseph för mig att allt hände på en gång, vilket var något förvirrande för honom. Vi diskuterade efteråt att han visades hur universum fungerar utanför tiden med dess oändliga möjligheter.

I en annan upplevelse fann Joseph sig själv stå på ett moln och undrade varför han inte ramlade igenom. Han såg sedan ett stort hål i ett annat moln och undrade igen varför. Svaret kom när han såg Gud titta genom hålet. Han sa till mig, “Vad Gud än tänker på, det händer.” Efteråt förklarade han att närhelst Gud ville fokusera på något på jorden, till exempel en person eller ett land, öppnas molnhålet automatiskt där. I en annan session när Joseph bestämde sig för att han ville se några platser i Japan, öppnades molnhålet för honom så att han kunde resa dit.

Med mitt senaste fokus på att vara uppmärksam på mina tankar, vet jag att budskapet om “Vad Gud än tänker på, det händer” verkligen handlar om oss. Som gudomliga varelser har vi alla kraften att skapa vad vi önskar med våra tankar som utgångspunkt.

Men hur är det med de tillfällen då man fastnar i tankeslingor eller har de där tvångsmässiga lägre tankarna? Detta verkar verkligen vara ett tema som jag har hört på sistone för många med de resulterande skapelserna, inte vad som önskas. AAMichael kom med detta vackra budskap som svar på detta. Hoppas du älskar det lika mycket som jag gör!

AA Michael: Thought Creations, kanaliserad av Lee Degani

“Käraste, jag är AA Mi-cha-el, Michael. Hälsningar och grattis! Grattis för att du lyssnade – för att du lyssnade inom dig, för att du lyssnade utan. För när du börjar observera, när du börjar märka, utvecklar du en ställning som en krigare. Men det är en fredskrigare och det är så jag kommer till dig, en fredskrigare som ger dig fredens väsen.

Ja, jag kommer till dig med blått, att du ser blått, för du förknippar blått med en fridfull essens, himlen, vattnet. Men älskade, det kan finnas vilken färg du ser som kommer att ge fred. För fred börjar inom och det börjar också utanför – för det är i iakttagandet, märkandet att du kan komma ut ur det du kan tänka på och vad du kallar en tankeslinga där tankarna fortsätter att upprepas och upprepas och de är av lägre essens och du känner dig neddragen att du är i myren – och du undrar hur du kan klättra ut för varje gång du gör det, dras du djupare och djupare ner.

När du kallar och ber om hjälp finns vi där, men det måste göras i partnerskap. Så vad ber vi dig att göra när de lägre negativa tankarna kommer? Vi ber dig att börja bara lägga märke till, bara lägga märke till dem. Lägg märke till vad de för in, vad du känner i din kropp, vad du känner i ditt sinne.

Kan du nu tänka på dem som barn – barn som känner sig vilsna, barn som ropar? För det är vad en negativ tanke gör, älskade. Den ropar, var uppmärksam på mig. När ett barn är rädd eller ledsen, eller gråter, vad gör barnet? Barnet springer till mamman, pappan och får tryggheten, kramarna, pussarna, plåstren. Och så går barnet för att leka igen och smärtan är inte längre där eftersom det är kärleken som förvandlat det.

Och därför ber vi dig att göra detsamma. Det första steget är att lägga märke till, att observera och sedan med varje tanke som du inte längre vill hålla i ditt område, i ditt väsen, erkänna den med kärlek. Bring my Blue Peace för den har många användningsområden, den har många krafter. Den har kraften att förvandla. Du kanske tänker tanken, som att den sköljs bort i vattnet och smutsen kommer att lossna från den och den blir ren och glänsande och ljus, förvandlad till en ny tanke.

Och så lämnar jag dig med den här tanken att du har kraften att börja förändra de tankarna som kommer. Ja, de kommer med känslor och energier som drar ner dig men de letar bara efter ett sätt att stoppa loopen och på det sättet älskade, är att börja märka – att märka utan någon bedömning, att kliva åt sidan. Låt tanken komma till dig som ett förlorat barn, ett sårat barn. Älska den och se magin när den glatt rinner iväg.

Jag lämnar dig med kärlek, jag lämnar med kraften, jag lämnar dig med vetandet. Farväl.”

Översättning; Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *