Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart, 14 augusti, 2022

 

Vecka 69:| Ärkeängel Mikael via Sharon Stewart

Inskickad till Voyages of Light den 14 augusti 2022

Vecka 69 Meddelande

14 augusti 2022

Jag är Ärkeängeln Mikael med ett budskap till Angelic Warrior Group.

Er tid närmar sig. Vi närmar oss vår första stora vinst. Detta kommer dock inte att vara vår sista utmaning, inte alls. Det kommer att finnas fler utmaningar i framtiden – fler förändringar vi måste göra för att återspegla sanningen om Guds kärlek till mänskligheten på jorden. Många fler utmaningar.

Er värld måste göra en omvändelse. Och det börjar med sinnet. Lägg mer tid på att lära er acceptera, ägna mer tid åt att lära er ha medkänsla för andra. Fokusera inte bara på din egen nytta utan fråga hur världen skulle se ut om alla skulle gynnas. Eliminera inom dig själv allt motstånd du kan behöva för att se andra frodas också, kom ihåg att ni alla är ett med Gud och när andra frodas så gör du det också. Detta är sann jämlikhet, inte den skillnad som ni blir lärda är ert kors att bära nu.

Vi har många kvar att rädda, de okända ansiktena som lever inom baserna, dessa okända hjärtan som ni aldrig har lärt känna. Det finns många på andra planeter som har blivit utsatta för trafficking och många som inte överlevt som måste sörjas av de andra. Det finns mycket arbete att göra och det måste komma från hjärtat nu, annars kommer det inte alls.

Den här veckan ber vi dig att fokusera på den administration som för närvarande är ansvarig för USA. Om du föredrar det, fokusera dina kärleksfulla energier på administrationen som för närvarande styr i ditt eget land. Om de har kapitulerat kommer de att uppskatta ditt stöd, men om de inte har det kommer de att lära sig att frukta människans sinne eftersom det är mycket starkare än deras eget. Detta kommer att leda till ytterligare förändringar i deras planer och ytterligare kapitulation av de som redan är på gränsen. Ni kommer att hjälpa Ljuskrafterna att skapa förändring på planeten Jorden och vi tackar er.

Jag är Mikael. Jag är er ledare. Jag är er broder. Vi är en legion.

Adonai.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...