Adama via Ann Dahlberg, 27 september, 2017

Adama

Onsdag 27 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Adama som hälsar till Er alla Jordens folk idag. Det är en ära för mig att få prata med Er och tillkännage att tiden för vår sammanslagning är nära. Vi på Telos har länge varit förberedda på att välkomna er tillbaka till ljuset och att vi en dag skulle mötas som systrar och bröder igen. Det har varit svårt för mänskligheten att vakna upp men nu ser vi att ni gör stora framsteg och ingen kan vara gladare än vi. Vårt stora Jadetempel på Telos finns kvar och det är fritt fram för alla som vill gå in där att göra det tillsammans med era guider. I meditation eller på någon nattlig tur. Det är ett helande tempel som kan hela era fysiska, mentala och emotionella mönster och det kan ge er en stor skjuts framåt i er utveckling. Vi kommer att arbeta med er där så att er kropp efter ett tag kommer att kännas lättare och renare. Ni kommer också att få fler insikter och era vanor kommer också eventuellt att förändras. Detta för att er egen uppstigning ska bli så lätt och bra som möjligt. Jag ville bara komma fram idag för att ni ska förstå att ni har den möjligheten och att det finns många vägar att gå för att hitta sig själv och få lite extra hjälp på vägen. Vi känner er historia och har arbetat med vår uppstigning precis som ni gör nu. Vi har stora resurser som vi kan använda för att hjälpa er med er uppstigning.

Den fria viljan har alltid beaktats men som det ser ut nu på Jorden så är det många själar som är vakna och är på väg att vakna. De söker ledningen inom sig själva och där kan vi på Telos vara till stor hjälp då vi inte befinner oss så långt borta. Vi känner era svårigheter och vet vad ni har tampats med. Sänd en tanke om vägledning till oss och vi står genast vid er sida. Det finns många av oss ibland er nu. En del synliga, de flesta osynliga, ni behöver bara räcka ut handen och vi tar den så gärna. Vi har byggt upp en vacker värld under de tusentals år som har gått sedan vår kära Lemuria sjönk, så vi har mycket erfarenhet och teknik som vi kan hjälpa er med. Vi önskar inget annat än att samarbeta med er kära bröder och systrar och allt eftersom medvetenheten höjs på vår Jord så närmar sig denna möjlighet. Det är därför vi har öppnat portarna till Telos tempel för att ni ska kunna hela er själva och gå vidare med den uppgift som ni tog på er när ni gick ner på Jorden denna gång.

Den tunga energin har gjort det svårt för er att vakna. Era kroppar har inte heller fått den näring den behöver så ni har fått jobba en hel del i motvind. Fader/Moder Gud har nu gett er en hjälpande hand genom att öppna upp för ett starkare ljus som nu lyser på Jorden. Detta ljus har fått många själar att ruska på sig och vilja bli en del av sin egen uppstigning. Det värmer nu våra hjärtan att mänskligheten har tagit ett kollektivt beslut att nu stiga upp. Det ger en stor förväntan om att ett möte mellan våra världar snart kan äga rum. Vi följer intensivt allt som händer och sker på Jordens yta idag. Vi hjälper er så gärna så kalla på oss så ska vi se vad vi kan hjälpa er med. Ni är våra kära bröder och systrar och vi precis som många av er längtar efter att åter en gång få sammanföra våra världar till en stor enhet av kärlek och ljus.

Jag är Adama som hälsade på Er idag.

 

Stor kärlek från Telos / Adama

Du gillar kanske också...