Montague Keen via Veronica Keen, 24 september 2017

Montague Keen via Veronica Keen, 24 september 2017

 

Det finns en känsla av spänning som många av er har blivit medvetna om och upphetsade av. Segern är inom räckhåll och ni känner det. Ni vet och ni känner i era själar att komma samman för att meditera och att be ger resultat. Fortsätt med det, det är ert vapen mot de mörka krafterna i kontroll. Kabalen kan inte längre regera från skuggorna. De har blivit exponerade. Deras marionetter i regeringar finner sig nu exponerade som FÖRRÄDARE av mänskligheten. Ni frågar er, vem kan vi lita på? Kan ni inte se att ni tillsammans är kraftfullare än Kabalen? Ni förhindrade det amerikanska blodbadet som Kabalen hade planerat. Ni har kraften och förmågan att förhindra övertagande av jorden. De 1% kan inte betvinga er. De har inte en chans mot en uppväckt mänsklighet. Alla ondskans platser finner sig nu exponerade och sårbara. De är inte längre i kontroll.

Vatikanen, med alla sina hemliga kulter, som Opus Dei, kommer att svara till Gud/Källan och mänskligheten. Deras onda gärningar kommer att exponeras. Vatikanen stöder pedofili och de vill att mänskligheten också accepterar det. Men mänskligheten kommer aldrig att tolerera ett sådant brott mot sina oskyldiga barn.

Döden är något som måste mötas av alla. Då står du ensam att möta konsekvenserna av dina handlingar under din livstid. Att lyda Vatikanen kommer inte att vara någon ursäkt för dina handlingar mot barn. Dina handlingar och enbart dina handlingar, inte ursäkten som hörs om och om igen, att du lydde order, den accepteras aldrig.

Kom ihåg att varje handling av vänlighet noteras. När ni kommer ifrån mörkret av den ondskefulla kontrollen av religioner och regeringar, följ ert samvete. Vet vem du är och varför du är på Jorden vid den här tiden av stor förändring. Det är en ny början. Sanning och rättvisa är avgörande och måste göras tillgänglig för alla. Varje dag ser vi att mänskligheten blir starkare när människor vaknar upp till den verklighet som de befinner sig i.

Historiens lögner måste exponeras. Lögnerna om religioner måste exponeras. Sanningen, och endast sanningen, kommer att accepteras nu. Ni måste titta med öppna ögon på de som hyllades som stora tänkare och stora forskare som gav er falska läror. De var en del av Kabalen och de betalades för att mata er med felaktig information som överensstämde med Kabalens lögner. Titta igen på vad ni fick veta om den ryska revolutionen. Det liknar vad ni ser hända i er värld idag, samma människor och samma önskan att ta kontroll, men nu verkar de under andra namn.

Samma människor skapade det du fick höra var hungersnöd i Irland. DET VAR EN FÖRINTELSE, initierad och övervakad av JESUITERNA. Beviset finns för alla som söker sanningen. Sluta tro på deras lögner. Ni är skyldiga er själva att utforska sanningen eftersom ni är omgivna av ett hav av lögner

För att gå vidare in i ljuset måste ni först utforska sanningen och leva efter den. Allt ni lärde er av era föräldrar, skolor och universitet var baserat på lögner för att säkerställa kabalkontroll. Min fru växte upp i Irland, så hon vet bara för väl hur det irländska folket är kontrollerat av Vatikanen. Dess onda regim för kontroll av Irlands hjärtan och sinnen är kriminell. Vatikanen har också gjort detta mot många andra delar av världen. Men den ondskefulla kontrollen kommer snabbt till sitt slut, och inte ett ögonblick för tidigt. Den fullständiga utsträckningen av deras brottsliga verksamhet kommer att blottläggas för att alla ska se.

Båda sidorna av livet vill tacka för ert stöd för Dave McCann. Rättvisa kommer att skipas. Detta är er möjlighet att visa Kabalen att ni inte tillåter dem att hålla honom i fängelse.

https://gogetfunding.com/justice-for-dave-mccann/

Ju mer ni går ihop med styrka och övertygelse, desto mer kommer Kabalkontrollen att falla. Ni behöver inte kämpa, utan bara avslöja sanningen, och ni kommer se dem springa och ta skydd. De har ingen önskan att möta sanningen om sina handlingar. De trodde att de var alltför listiga för att ni, bara dödliga, någonsin skulle misstänka dem. De såg sig som överlägsna er. Men deras spel är slut, exponerat och avslöjat, så det råder ingen tvekan om att de ensamma är ansvariga för allt som är ondska och korrupt på Jorden.

Uppgiften för er är stor och belöningen är enorm: borttagandet av all korruption. Återställandet av allt som mänskligheten behöver för att överleva, vatten, mat, luft, livets grunder, detta måste prioriteras. Hitta ledare som ni kan lita på, som inte är anslutna till religion eller politik. Den gamla ordningen, som styrs av politiska partier kan inte beaktas, för det är för mycket bagage involverat. Saker sattes på plats för många hundra år sedan för att säkerställa att denna övergång skulle gå smidigt. De stora siarna från det förflutna, som Nostradamus, skrev att det var så. Ni kommer att lyckas och ni kommer att ta bort alla hinder på er väg. Det är skrivet att det kommer att bli så. Omfamna framtiden och gör den till allt som ni skulle önska att framtiden skall vara.

Min kära, du är på rätt väg. Allt kommer att hända när tidpunkten är rätt. Du kom ihåg vår bröllopsdag i går när vi firade vår kärlek. Så ren, så stor, att inte ens döden kan minska den. Vår kärlek fortsätter.

Tillsammans för evigt, din beundrande, Monty.

 

Kommentar från Veronica

Var snälla och skriv på RootsAction för Dave. Vi är så tacksamma att ni tar er tid för att göra det.

Free Dave McCann | RootsAction

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...