Adama via Dianne Robbins, 15 februari 2020

Adama via Dianne Robbins, 15 februari 2020

Medvetandet blomstrar! | Adama via Dianne Robbins

Varje tanke, känsla och handling och orden du använder bestämmer din medvetenhetsnivå.
~ Adama

Medvetandet blomstrar!

Det är den största handelsvaruexpansionen på aktiemarknaden. Investera i den idag – det kommer att ge dig stora kosmiska utdelningar i framtiden.

Ju mer du investerar, desto mer kommer du alltid att ha, för du tar den alltid med dig oavsett vilken livstid du befinner dig i – för dess värde ökar exponentiellt. Det är bättre än det guld du lämnar kvar i slutet av varje livstid. Så ta dig tid att investera nu genom att meditera, genom att utforska och att älska dig själv.

Att investera i ditt medvetande är GRATIS – det är den enda gratisvaran som finns på aktiemarknaden idag. Inga dollar ur fickan – bara din tid och villighet att utöka dina perceptioner – och voila, du har det! Du kommer att kunna förstå de bedrägerier som pågår omkring dig genom dina media och av dina regeringar. Du kommer att se hur du har duperats för att tro på rättfärdighet av krig och vansinniga amerikanska regeringsledare som leder ditt land och världen till randen av en katastrof.

Energi öser ner på Jordplanet i astronomiska mängder nu, och människor vaknar upp i miljoner. De vaknar upp till gudomligheten i allt liv och börjar se och känna bortom sina fysiska fem sinnen av smak, känsel, lukt, hörsel och syn. De blir medvetna om krafter som finns i högre medvetenhetstillstånd, och detta enbart kommer att rädda Jorden. När en kritisk massa av människor världen över når detta högre medvetenhetstillstånd kommer alla plötsligt att vakna och förstörelsen kommer att stoppas. Vi övervinner miljöförstöring inte genom miljön utan genom oss själva. I Hollow Earth och de andra underjordiska Ljusstäderna fick vi veta detta för länge sedan.

Ja, ett högre medvetande är där ni vill vara. Så investera nu – det är mer än en investering i dig själv. Det är en investering i världens fortsättning.

Jag är Adama.

 

Denna formation av ett hjärta dök upp på toppen av Mt. Shasta i Kalifornien, 8 februari 2020. Detta foto togs strax efter solnedgången, när berget glödde i rosa färger och hjärtat blev ljusrött.

 

Fotokredit: Andrew Oser

https://www.mountshastaretreat.net/

Copyright © Dianne Robbins

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...