Stjärnfrösyndrom: Att Lära Sig ha medkänsla med Sig Själv, via Sharon Stewart, 14 februari 2020

Stjärnfrösyndrom: Att Lära Sig ha medkänsla med Sig Själv, via Sharon Stewart, 14 februari 2020

Stjärnfrösyndrom: Att Lära Sig ha Medkänsla med Sig Själv | Sharon Stewart

Stjärnfrön och ljusarbetare har kommit hit till jorden för att hjälpa henne med sin uppstigning. De är inte någon ny uppfinning, eftersom de har inkarnerat på jorden under lång tid, och de styr folket på denna planet mot ett högre medvetande. I dualiteten finns det en positiv och en negativ sida, av att vara stjärnfrö/ ljusarbetare. Den negativa sidan är att ni kan känna er annorlunda än andra på denna planet, som en outsider. Det kan leda till en hel del svårigheter, när ni under denna livstid färdas mot självets medvetenhet.

Ni lär er tillbakavisa er själva, eftersom ni upplever er som annorlunda än alla andra. Det börjar i mycket ung ålder, innan ni hunnit utveckla någon medveten förståelse för det ni gör. Om ni kommer från en dysfunktionell familj, kan denna vana av att tillbakavisa er själva, bli ett oproportionerligt problem som hindrar er från anpassningen till er själ.

Kännetecken:

– Du har en genomgripande känsla av att något är fel med dig.

– Varför passar du inte in, varför är du annorlunda?

– Varför ser du saker annorlunda, varför känner du dig annorlunda?

– Vad är det med alla andra? Varför kan de inte se det på mitt sätt?

– Varför älskar människor allt sådant du har problem med?

– Varför blir du uttråkad tillsammans med andra?

– Varför gör människor så? Vet de inte bättre?

– Varför kan du inte bete dig som andra människor?

– Detta leder till ett mindervärdeskomplex

– Empatiska som är omedvetna, riskerar att känna sig mer annorlunda, eftersom de upplever känslorna hos de som döljer dem på ytan. Ofta är upplevelserna oförenliga – insidan matchar inte utsidan och människorna förvirrar dig.

– När du är född i en dysfunktionell familj så förvärras ofta känslan av att vara annorlunda; den blir då i sammanhanget ”bristfällig” snarare än annorlunda.

– Folk säger att du är konstig eller annorlunda, aldrig beundransvärd.

– Du tenderar att vara för dig själv snarare än med andra, du blir märkt som asocial.

– Du blir lätt uttråkad.

– Du lär dig att frukta människor som tar fram denna känsla av att vara onormal (de som vill argumentera, bråkmakare, uppviglare), du är rädd för deras reaktion på dig, eftersom du ser det som ytterligare ett bevis på din underlighet och oförmåga att klara av eller passa in.

– Tillfällen med avvisning ger bränsle till ditt komplex av självförnekelse – du tror att ”alla dessa människor kan inte ha fel om mig!”, eftersom du får samma reaktioner från olika håll. Du förstår inte att dessa reaktioner är anmodanden om förändring som åstadkommes genom universell lag, inte ett obestridligt bevis på att det är du som är konstig.

– Känslan av att behöva passa in, samtidigt som du kämpar mot en önskan om att INTE passa in, blir till en konflikt. Detta kan göra att du verkar obeslutsam, vilket orsakar mer negativ reaktion mot dig, så att du blir hemlighetsfull och främmande för andra.

– Du blir väldigt hård mot dig själv, samtidigt som du försöker passa in i en norm som du inte är intresserad av.

– Du blir förvirrad. Livet förvirrar dig, eftersom du måste förstå dig själv för att kunna förstå hur det är.

– Ditt yttre är en mask som döljer din inre upplevelse.

Om du inte förstår vem du egentligen är och var du kommer ifrån, kanske du hittar alla möjliga andra förklaringar till varför du känner dig annorlunda. Som barn tänkte jag att det var för att jag var lång. Senare kände jag mig annorlunda på grund av att jag var överviktig. Min något stora näsa gav mig också en ursäkt, det måste ha varit på grund av den. Om du först och främst tänker som en fysisk varelse, så tenderar du att beskylla det fysiska för att du känner dig annorlunda, och det förakt du känner för dig själv. Detta kan få ytterligare konsekvenser senare, om du utvecklar en felaktig kroppsuppfattning med möjliga ätstörningar.

Eller så kanske det var för att de andra barnen var bra på gymnastikundervisningen, medan jag verkligen inte stod ut med den? Jag gillade inte volleyboll. Jag blev heller inte vald förrän i slutet av laguppställningen; dessa sorters händelser förstärker självförnekelsen. Du använder varje sak som ytterligare ett bevis på din underlighet. Du tar allt som ytterligare bevis för att stödja saken mot dig själv. Du angriper dig själv för att du inte verkar passa in i normen – du är inte atletisk, inte intellektuell, inte är vacker eller söt eller musikaliskt begåvad. Allt du inte klarar av eller är, kommer ditt ego att jaga dig för att du misslyckats med.

När vi börjar utvecklas telepatiskt, när vi börjar förstå, ser vi saker som andra inte kan, när vi börjar förstå att vi lever i en värld som andra inte förstår och än värre, en som de tycker är imaginär eller löjlig, så kan detta läggas till självförnekelsen. När det blev uppenbart att jag som tonåring hade mediala förmågor, så blev det ytterligare en sak som gjorde mig annorlunda, och det gjorde att jag förnekade mig själv ännu mer. Som tonåring ville jag desperat passa in, men hängde med de som var “utanför” för det var så jag kände mig – som en outsider.

Förstå att dina försök att passa in, tenderar att förtrycka dina spirande multidimensionella förmågor, och bromsa ditt Uppvaknande. Att inte acceptera det du kan, hämmar dessa förmågor. Du finns bokstavligen i en kamp mellan att vilja passa in i jordens liv, och att blomstra som det stjärnfrö/ den ljusarbetare du föddes att vara.

Att vara annorlunda kände jag inte skulle hjälpa mig i framtiden. Jag fruktade att vara annorlunda, men jag fruktade också mitt öde. Jag såg den ena flickan efter den andra bestämma träff med killar i skolan, medan jag stod där och väntade på att någon enda gång få vara balens drottning. Jag var en mycket blyg person då jag växte upp.

Jag letade hela tiden efter platser för missanpassade att umgås på, för att jag ville umgås med människor som jag själv. Det var då jag upptäckte alkoholen. Hämningarna lämnade mig när jag sedan tog av mig min mask. Jag levde för partyn. Nu är jag nykter sedan 20 år .

Efter att senare under 2000-talet ha studerat andlighet, blev jag uppmärksam på att jag var något av en expert. Jag välkomnades för mitt kunnande inom detta område. Det var en lättnad, för vad jag än hade gjort tidigare, så såg ingen annan ut att vara intresserad av det. Jag var alltid tvungen att böja mig efter deras vilja och göra som de gjorde, och på så sätt förlorade jag min egen självkänsla. Jag fick antingen böja mig för deras vilja för att verka normal, eller på egen hand delta i spirituella kyrkor, föreläsningar av astrala resenärer och seminarier med djurkommunikatörer. Jag var ensam. Ingen jag kände ville tala med sina katter.

Stjärnfrösyndrom kommer att omvandlas till alla sorts falska tankar om dig själv, eftersom du inte förstår varför du känner dig annorlunda. Den här egenskapen du har av att vara självförnekande, kommer att uppstå när du är på kant med livet på jorden, och den flyger fram som en heliumballong när du känner dig avvisad av någon. Det kan omvandlas till självförnekelse av olika orsaker, men faktum är att grundorsaken är att du oförklarligt är annorlunda än andra på jorden.

Sätt nu stopp direkt. Förstå dig själv, och älska dig själv för alla de underbara saker du har valt att komma hit för att göra. Skriv ner dem om du behöver. Se tillbaka på alla gånger du hjälpte en blind dam att ta sig över vägen, hjälpte en blind man i tunnelbanan eller räddade en katt. Skriv ner allt. Läs om andra ljusarbetare som gör fantastiska jobb och förstå att du är som dem.

Det tar mig till den sista punkten jag behöver berätta om Stjärnfrösyndrom. Innan du lärt dig att ha medkänsla med den klara gnistan av ljus, som frivilligt föddes här på jorden för att hjälpa en hel ras människor att överleva ett tillstånd av utrotning, innan du i ditt hjärta känner för den vackra livsgnistan, så kommer du fortsätta att inte acceptera dig själv, varje gång du misslyckas i ett annat möte med en människa på jorden. Alla de gamla rösterna med ”Du är konstig”, ”Vad är fel med dig?” ”Varför kan du inte komma överens med någon?” ”Folk hatar dig!” kommer då att fortsätta jaga dig.

Och mörkret kommer att fortsätta skicka sina lakejer till dig, bara för att fortsätta påminna dig.

Stjärnfrösyndrom måste healas. Denna brist på självacceptans måste möts med medkänsla för att förändras. Du är en underbar varelse som offrat mycket för att komma till jorden, och hjälpa de som är elaka mot dig. Det är en otrolig handling av kärlek och mod.

Fortsätt att säga sanningen om vem du är till dig själv, varje gång mörkret skickar en lakej för att göra dig arg, göra dig upprörd, bråka med dig. Vägra slåss mot de här små bråkstakarna. Det finns större fiskar att grilla.

Du ÄR annorlunda, och att du är det gör att den här världen kommer att frodas igen. Det är för att du är annorlunda, som Ljuset kommer att lysa i denna värld igen. När du lärt dig att omfamna de positiva sakerna hos dig själv, och förstår att de negativa sakerna är tankar som du tänkte av okunnighet vid en tidpunkt i ditt liv, när du utvecklades och inte visste bättre, då kan du släppa dem.

Förstå vad du har kommit hit för att göra, ha medkänsla med dig själv och lär dig att bekräfta dig själv och dina multidimensionella upplevelser, i en värld där få kommer att göra det.

Många av oss väljer vägen till Ljuset genom negativitet, på grund av att healing måste ske i kollektivet. Att förstå detta om dig själv, kommer att hjälpa din och andras healing.

www.sharonandivo.weebly.com

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...