Adama via James McConnell, 10 mars 2019

Adama via James McConnell, 10 mars 2019

Per Staffan 20 mars 2019

Adama – (kanaliserad källa från Telos)

LORD  ADAMA   (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Adama.

Jag har inte talat genom den här personen under en tid men som andra har sagt, nu är det dags. Det är dags att ta med dig till nästa del av din resa, nästa förståelse av vart du ska, här och vad som händer.

Du hör från många av dem som du kallar ”Galaktikerna”, som vi också kallar ”Galaktikerna”. Men du har inte hört från oss från djupt nere i jorden, den Inre Jorden eller den Ihåliga Jorden. Vi är här och har, ja, tittat på en tid, tittat på erfarenheterna på planeten, de saker som ni alla går igenom och förstår en del vad ni upplever.

Men vibrationerna, vibrationerna av förändring som rör sig över planeten nu är något som vi har väntat på ganska länge, för vi visste att det skulle börja vid en viss tidpunkt. Precis som vi gick igenom en liknande typ av erfarenhet för en tid sedan när vibrationerna ökade för oss, inte som ni som har gått från en tredimensionell medvetenhet till en femdimensionell, eftersom vi började mer i en fjärde dimensionell bas och flyttade in i femdimensionell medvetenhet. Så för er att gå hela vägen från en tredimensionell illusion till en femdimensionell förståelse är ganska bra.

Och vi har tittat på och väntat på de ögonblick som ligger väldigt nära nu, där vi än en gång kan komma fram ur vår, vad ni skulle kalla fristad, djupt inne i jorden. Jag själv, kommer från det som är Telos, staden inom Mount Shasta. Och från tid till annan kommer vi upp till ytan och blandar oss med er. Ibland vet ni inte ens att vi är där, vet inte ens att vi kommer underifrån. Men vi är här, och vi förbereder oss för att öppna många av ingångarna till vår ihåliga mark. Men naturligtvis måste vi, liksom de på ytan, också vänta tills vi inte längre stör era affärer, tills det inte skulle anses som en störning, utan att det skulle anses vara en hjälp.

Vi är här för att fortsätta nå ut till er med alla möjligheter vi har, som vi har gjort när vi har kunnat, att dela med er, för att hjälpa er att arbeta med dessa vibrationer när de fortsätter att öka. Och ökar gör de, mer och mer. Och alla känner av den här intensiva energin som rör sig över planeten nu och väcker många, många från deras långa sömn, precis som ni som vaknade antingen nyligen eller för en tid sedan. Och många förbereder sig nu för att vakna, för deras så kallade väckarklockor håller på att gå av. Och det finns många även bortom detta som inte har det väckningsalarmet, men kommer att förlita sig på er, dessa av er, för att assistera och hjälpa till i uppvaknandet. Och för många av er, där detta är en del av ert uppdrag nu, i nuvarande ögonblick, är det att fortsätta att hjälpa de som är redo att väckas, precis som ni gjorde eller har gjort.

Låt er nu fortsätta att omfamna ljuset, känna ljuset, dela ljuset, när det fortsätter att komma med dessa, våg efter våg efter våg som ni har upplevt. Och en mycket kraftfullare våg av energi med högre vibration håller på att komma över er här. Så som den kommer in, låt den gå igenom dig. Och när den gör det, känn den högre vibrationen inom den, det högre medvetandet i den och låt den ta dig uppåt.

Men kom alltid ihåg att fortsätta att hålla dig själv jordad här. Jordas med Jorden. Känn jorden. Känn henne under dina fötter. Gå barfota oftare. Känn energin från henne. För vi är hon, och hon är vi. Vi är ETT med planeten. Låt henne fortsätta att uppmuntra er, att fortsätta att höja er när ni växer upp mer och mer för att möta oss såväl som de från ovan och de många Uppstigna Mästarna som står redo att hjälpa till mer och mer när energierna, vibrationerna fortsätter att stiga för att tillåta dem att göra det med er.

Jag är Adama. Jag lämnar er nu och vet att vår tid för återförening kommer närmare och närmare, och många av er har varit här hos oss förut, djupt inom jorden. Och många kommer att återvända till oss, även när vi kommer fram och återvänder till er.

Frid och kärlek må vara med er alla.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...