Rådet via Ronald Head, 18 mars 2019

Rådet, 18 mars 2019

Via Ronald Head

En av de frågor som är mest intressant för oss när det gäller acceptans av alla möjligheter, är det Gudomliga Jaet:

”Nyligen när jag mediterade tillsammans med en grupp, välsignades jag med ett budskap från dem som jag kallar min ”Himmelska Familj” … jag frågade dem vilka vi är och de svarade ”Vi är Jaet (We are The Yes).”

Detta Gudomliga Ja känns äkta i mitt hjärta – men min hjärna försöker hela tiden att förstå det. När jag läser era vänliga ord genom Ron, finner jag stor lättnad och klarhet – och uppmuntrande bekräftelse. Med hjärtat fullt av tacksamhet (och tomt på förväntningar) ber jag om insikt av Rådet angående det Gudomliga Jaet.”

Vi är mycket glada över den här frågan. Först och främst, grattis till frågeställaren för att ha varit öppen för att ta emot vårt svar till ”Vilka är vi?” Och då vill vi påpeka att det ”vi” som det frågades om, inkluderar frågeställaren.

Det innebär att ni, många av er, har nått en punkt där ni börjar acceptera er själva som integrerade delar av det ”vi” som vi så ofta hänvisar till.

Ja, det finns grupper, det finns råd, federationer etc., men när pronomenet ”vi” används, slår det aldrig fel att läsaren känner det som att hon/han inte är inkluderad.

Frågan var inte om ”vi,” utan om ”ja”. Som vi sa i vår öppning, det Gudomliga Jaet är den absoluta acceptansen av det möjliga. Allt ni kan föreställa er är möjligt. Man kan säga att det per definition redan är skapat, eftersom tanken är en sak och alla saker är skapelser.

En annan tanke vi skulle vilja införa är att om allt är möjligt och kan skapas, och om den som läser det här är en skapare, och det är ni, då är allt möjligt för er. Vilket betyder vad? Det betyder att ni är fria. Ni är fria på ett sätt som ni aldrig har kunnat föreställa er.

Låt oss till exempel föreslå att en stor del av era egna begränsningar helt enkelt beror på att ni har köpt idén om att ni är begränsade av er egen fysiska kropp. Ni säger: ”Oh, det är bara min fantasi!” som om det som finns i era tankar inte är lika ”verkligt” som de saker omkring er som ni kan se och röra vid.

Vi kan tala om för er att så länge ni fortsätter att tänka på det sättet, kommer ni att begränsas till den här dimensionen (därför att ni tror att ni är begränsade). Det förklarar, till exempel, varför de från högre dimensioner kan besöka er, medan ni tror att ni är oförmögna att besöka dem. Jo då, vi är ganska medvetna om att många av er börjar kringgå denna begränsning. Gratulerar. Ni kanske kan lämna ett spår av smulor för dem som är precis bakom er.

Tack för din underbara fråga. Vi kommer snart att talas vid igen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...