Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 mars 2019

FÖRUTSÄGELSER OM SKIFTET ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har upptäckt att det finns fler sätt än mänskligheten har tänkt sig att uppleva förändringen i medvetandet. Vi vet att det finns många teorier om hur det kommer att hända. Det finns några teorier som låter mycket bibliska för oss. Det finns några teorier som låter mycket science fiction för oss, och det finns några teorier som är mycket självbetjänande för dem som tror på dem.

Men vi ser fler sätt för er att skifta än någon människa har drömt om eller kanaliserat fram till denna punkt. Nu vet vi att många av er är på kanterna på era platser just nu och tänker på att Arkturiska Rådet kommer att ge er några av dessa förhandsvisningar, några av dessa förutsägelser. Men det gör vi inte. Och anledningen till att vi inte gör det är att vi aldrig vill hjälpa er. Vi vill aldrig att ni ska tro att vi har alla svar eller att vi sätter er på en tidslinje som kommer att leda till er uppstigning.

Och om vi ger er något som ni tror mycket starkt på ett visst utfall, så kan vi lika bra göra just det. I stället lämnar vi tillbaka det till er, och vi påminner er om att ni skapar er verklighet. Det innebär att ni skapar er erfarenhet av skiftet, precis som om ni skapar er erfarenhet av allt annat, och ni väljer vissa erfarenheter gentemot andra. Vissa av er gör det medvetet. De flesta gör det omedvetet.

Men de av er som tar emot denna överföring är vakna och ni är vakna nog att känna till att ni får vad ni vibrerar. Om ni vill ha en viss erfarenhet av övergången i medvetandet så är det där er vibration måste vara. Det måste vara i linje med vad ni vill uppleva. Nu föreslår vi att när ni gör det här arbetet släpper ni bort en tidsram, släpper av er åsikt om när saker kommer att hända och i stället fokuserar på hur ni vill känna er imorgon och nästa dag och nästa dag.

Och inse att ni skapar er väg till Uppstigningen, liksom upplevelsen av Uppstigningen själv, eftersom det är en kontinuerlig spiral uppåt som ni gör där i ert solsystem. Och ni får uppleva de växlande energierna. Ni får uppleva alla de små skiften, inklusive energin hos dagjämningen som ligger ovanpå er nu. Och ni får alltid njuta av resan. Ingen annan får bestämma det, annat än ni och är inte det en underbar sak?

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...