Adama via James McConnell, 29 juli

Adama

29 juli, 2015

Kanal: James McConnell

 

Här är Adama. Jag kommer inte ofta till denna grupp, men när jag kommer för jag med mig ett meddelande. Meddelandet som jag har för er denna dag har ni hört många gånger – att när tiden är rätt så går allt framåt såsom det har sagts. Ni har också hört att det är när frekvensen är rätt, för det är vad som har förändrats nu, från tid till frekvens. Närmar ni er denna frekvens? Och vi skulle säga, ”Ja, det gör ni”.

För frekvenserna har ökat. Era vibrationer har ökat över hela planeten. Ja, Ljusarbetarna själva är de som leder antåget. Men många vaknar upp över hela planeten. Fler och fler varje dag, ett nytt ljus lyser starkt.

Och dessa ljus, då vi ser på dem över hela planeten, expanderar och växer och fortsätter att höja frekvensen. För då ett nytt ljus lyser starkt så förhöjer det frekvensen litegrann och lite till och lite till. Vibrationerna fortsätter att höjas. Och det är vad detta handlar om, detta höjande av medvetandet, till ett nytt område. En ny förståelse av vilka ni är.

Och då var och en vaknar upp mer helt och fullt och ni fortsätter att höja ert medvetande och därför höjer era vibrationer så för ni er närmare och närmare till att trigga det som har kallats ”Händelsen” eller ”Vågen” eller den ”Kosmiska Förändringen” eller vilket namn det kan ta. Men vet då ni fortsätter med er dagliga existens, era dagliga liv, så för ni er för varje ögonblick närmare och närmare. Och vi själva, i de Inre Världarna, i den Inre Jorden, har förberett oss under en tid nu för dessa förändringar. Och färdigställt platserna som vi har inom vår värld för att välkomna er när tiden eller frekvensen är den rätta. Och många kommer att välkomnas här.

Vi kommer också till ytan. Dessa planer håller redan på att utarbetas nu. Ingångar som har varit stängda under en mycket lång tid förbereds nu att öppnas återigen. Det finns många ingångar till vår värld från ytan på Jorden.

Det är mycket när den punkt då vi kommer att förena oss med er och ni förenar er med oss. Och vi kommer tillsammans att förena oss med bröderna och systrarna från ovan – från Galaktiska Centra, från skeppen. Ni kan stänga era ögon och se framåt och se den nya Världen, en ny värld, som kommer att vara här på ytan av denna planet, och alla de utsikter som kommer att öppnas för er alla och för alla oss också.

Jag lämnar er nu i kärlek och fred. Adonai

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...