Gudomliga Moder via Susan Sammarco, 29 juli

Gudomliga Moder

29 juli, 2015

Kanal: Susan Sammarco

 

 

Jag är Gudomliga Moder. Den som ni känner som Moder Maria och så många andra inkarnationer. Gudomliga Moder förefaller att vara det mest passande namnet att ge er idag.

Rummet är fyllt med ljuset från så många varelser, både kroppsliga och ej kroppsliga – från alla dimensioner och alla platser. De är här för att dela med er och för att ge er av deras ljus och deras kärlek.

Meddelandet som jag kommer med till er idag är ett av orubblig kärlek. Vi kan se att många i den mänskliga familjen är desperata, är utsjasade och trötta. Många bland de som valde att vara en del av Ljusarbetarkraften, del av ”marktrupperna” känner sig trötta. De i denna grupp har fått en energiinjektion och de är gott att se, från början av serien denna vecka, men det är bara början på upptäckten om sanningen om vilka ni är och sanningen om ert tillstånd.

Ni är underbara varelser. Ni är vackra varelser. Ni är våra barn och våra partners och vänner. Vi vet att så mycket av informationen som nu kommer till er förefaller svår att tro på, svår att förstå. Vi sade er för många, många månader sedan att de ting som skulle komma fram skulle förvåna till och med er, och har det inte gjort det? Och det finns än mer att bli förvånade över.

Detta är en delikat dans, mina vänner. Det är en delikat dans mellan vad som är tillåtet att säga och vad som inte skall sägas. Det är en delikat dans mellan de ting som vi inte skall delge er för det är inte än dags. Ni vet att det har varit en del av er uppgift på denna planet att manifestera denna tid och denna plats. Att manifestera det inte bara i det ni gör i era fysiska kroppar utan också manifestera det vilket ni åstadkommer i ert medvetande. Åstadkommer i era dagdrömmar. Åstadkommer i era ljusa drömmar. Åstadkommer i era meditationer.

Ju mer vi kan få er att se er själva i en annan tid, på en annan plats, leva på ett annat sätt, desto mer åstadkommer ni detta. Det ni ser med ert inre öga är vad ni kommer att uppleva. Ni har känt till denna sanning och ni har levt denna sanning.

Vi är exalterade över synerna om era Galaktiska Bröder och Systrar. En del av skeppen ni har sett har varit från den Ihålliga Jorden, Inre Jorden, Mellan Jorden, kalla det vad ni vill. Alla dessa är på planeten nu för att ge er hopp. Att ge er välsignelser av vetskap om att ni hade rätt. För ni har hört allt igenom era liv hur fel ni hade.

Och vi vet det. Vi har alla varit på denna plan under många liv och har också upplevt detta. Vi vet, ja vi vet, hur det känns att vara den underlige och udda.

Så i detta ögonblick, i denna tid, på denna plats når jag med mina armar runt denna cirkel, jag när er med min kärlek och medkänsla. Andas in och ta del av det. Låt det stärka era själar, låt det stärka er inför den del av vägen som fortfarande ligger framför er.

Då världen förefaller att tillta med sina reaktioner på de ting som sker och dess reaktioner på de ting som den håller på att smälta, de ting som den tar in utan kunskap, så finns det små grupper av de som är som ni runt om hela globen som för fram kärleken. Ni för fram tron och för fram förståelse. Det är gott att ni har stängt in er själva borta från mycket av vad som händer i världen för det är hur ni vidmakthåller er vision av klarhet.

Så, jag lämnar er idag. Återigen, känn kärleken som jag för in i detta rum idag. Känn hur mitt hjärta når ert. Och VET, vet att ni är ett älskat barn. Vet att ni är vuxen, med vetskap om att ni är kapabla och att ni är en av vår Varelse. Ni är en av vår Ande. Och vi älskar er.

Tack,

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...