Adama via Susan Sammarco, 11 september, 2016

AdamaGG

Adama

via Susan Sammarco

11 september, 2016

Hej!

Jag är ”Adama”.

Anne, Jag ber om ursäkt, för att jag störtar in mitt i din serie talare. Vi uppskattar tiden som ni har gett oss idag.

Vi har tidigare kommit till er för att berätta om alla de underbara saker som sker på planeten, för att gagna er. De som förra veckan kom från Mt. Shasta till vårt möte blev inspirerade. Vi talade med dem telepatiskt och inspirerade dem att komma till er. Tyckte ni om den upplevelsen?

Det är sådana upplevelser som vi uppmuntrar runtom på planeten. Ni kanske ser oss eller så ser ni oss inte direkt, men vi har en armé av människor som vi förenar oss med. Fler kommer att komma till denna grupp för att dela med sig till er av sitt ljus, sin specifika vibration.

Det är nu högtiden för 9-11, ett firande, vadhelst ni vill kalla det. Vi vet att tusentals människor den dagen lämnade planeten och flyttade till ett tillstånd av Högre Medvetande. Det var en överenskommelse som de hade innan de kom till denna planet, för att bli involverade på ett stort och spektakulärt sätt.

Vi vet att det fanns flera familjemedlemmar som lämnades och som råkade i stor desperation. Det hjälpte inte att de som gav sina liv för denna sak drogs ner av Kabalens undanflykter. Genom Kabalens sätt att hantera det som de måste iscensätta. De kastade fram så många falskheter i massmedia så att alla på planeten ställde sig bakom sina falska mål av att starta krig. Att mobilisera krig.

Det var en viktig väg för dem som den dagen lämnade planeten, för de engagerade sig i att lyfta vibrationen på denna planet. Nu, femton år senare, befinner ni er i en vetskapens tid. Ni är nu i en tid av att kunna se genom olika omständigheter på ert Internet, på de saker som ni läser, ni ser på alla professionella som talar om vad regeringen har sagt, och vilket inte är sant. Det kan inte vara sant.

Detta är en viktig tid för alla. Detta är ert NU som ni har talat om. Detta är den tid, som vi har sagt, då vi sänder ut dessa från Mt. Shasta och andra magiska platser runtom i världen, för att komma och tala till sådana grupper som er. Och snart kommer vi själva att ha sådana samtal med er runt bordet, när vi delar god mat och goda viner. Vi kommer att dela med er av det som ni har funderat på och planerat för och som vi vet att verkligen kommer att ske.

Vi ger er vår kärlek. All vår kärlek. Tack.

 

 

Kanaliserat av James McConnell och Dr. Susan Sammarco.

 

Adama via Susan Sammarco, September 11th

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...