Adama via Susan Sammarco, 6 December 2015

 

Adama

 

Översteprästen Adama

Detta är Adama. Broder Sananda, tack för dessa underbara nytheter. Vi kan se alla deltagares hjärtan öppna.

Jag har kommit till den här gruppen tidigare för att dela med mig, och att säga att partyt är på gång, och vi berättar för er nu att festen verkligen pågår.

Vi har varit med er i sömnen. Vi har varit i hörnen av era ögon. Det finns de av oss som kommer från Inre Jorden, från Hollow Earth, som har kommit för att vara med er på utsidan. Det har varit alla dessa saker och ändå har ni inte noterat oss, eftersom vi inte har varit i er värld av iakttagelseförmåga, men det håller på att förändras. Det ändras mycket snabbt när vi kommer till ytan och ni som har höjt ert medvetande ska se oss; ni ska uppleva oss; ni ska höra oss.

http://blogtalk.vo.llnwd.net/o23/show/8/122/show_8122001.mp3

Det finns tillfällen när alla riken på planeten firar. Det finns tillfällen när alla riken på planeten hedrar Moder Gaia. Vi vet att hon är redo nu att röra sig, och allt detta som hon färdas igenom i Universum, speciellt nu.

Vi är här för att stödja er, att älska er, för att fira med er. Och som ni hörde genom Sananda idag, allt detta finns i detta nuvarande ögonblick vid detta tillfälle. Vi vill säga till var och en av er som hör, som läser, alla ni på den här planeten, vi är här för att uppleva detta med er, att dela med er och att fira med er, och att veta att vi går in till denna framtid tillsammans, i detta ögonblick, nu.

Tack.

 

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...