Adama – Familjen i Telos Värld, 30 juni, 2023

FAMILJEN I TELOS VÄRLD
2023-06-30
Välkommen, jag är Adama från kristallstaden Telos. Jag hälsar er läsare som är närvarande och som önskar ge sig ut på resan mot medveten frihet.
Du är vaken till den nya närvaron i ditt liv, du är vaken för förändringar och många av de människor som är medvetna om den femte dimensionen, är medvetna om verktygen och närvaron i deras värld.
Det är närvaron av medvetande som för in den nya skapelsen i ditt liv, när du pratar med en person som bär ljusets medvetande, då känner du vågorna passera mellan era hjärtan, din kropp sväller när du känner renheten och frekvensen som stämmer in på dig.
Den nya närvaron är din förmåga att känna och tillåta dig själv att ta dig ur medvetandet med fysisk överlevnad, in i medvetandet med en avslappning som ger oss inre frid, och detta innebär en ökad energi bortom all rädsla, oro eller förminskning.
Närvaron av medvetandet från ljusets dimensioner är det som ger dig förnyelsen i ditt liv, det ger dig vetskapen om att du är på vägen till din uppfyllelse, det är det som ger dig överflöd i ditt liv, och det förkroppsligas både i den fysiska aspekten och i de känslomässiga lager, som du vill ta till uttryck och uppfyllelse som en koppling till din tvillingflamma.
Älskade ni, vi står inför två viktiga portaler i planetens ljusa sommarmånader. Portalen till den 7/7 ger dig förmågan att rena dig efter stegen i de två sista fysiska åren av ditt liv, du kan denna portaldag ge dig själv lugnet, kopplingen till naturen och återigen observera din varelse som uppfylls i fysiska och andliga aspekter, vilket är uttrycket du ger dina nära och kära. Denna portal ska firas tillsammans i ljusets stad Telos, i en unik sammankomst med min dotter Oelet och Telos samhälle, direkt från vårt hem i Shasta.
Vi väntar på Lemurierna, som är den grupp budbärare som är på väg att anlända, vilka har förmågan att åstadkomma flera förändringar i ljusets värld, och var och en av de kandidater som är avsedda att anlända har valts ut noga, och vi öppnar för ljusets budbärare de kristallina portalerna till det högsta ljuset och medvetandet, som finns på planeten.
Närvaron av det nya medvetandet kära ni, är det som ger er förmågan att bryta igenom och uppfylla.
På dagen för Lejonportalen den 8/8, firar vi tillsammans om ni känner att det är dags att bryta igenom och att vara.
I våra ljusmöten tillsammans höjer ni er över ytans lager och känner oss, dessa känslor ger er förmågan att vara i medvetandets val, i den nya närvaro som är möjlig i dessa dagar för de ljusvarelser som har utvecklats ovanför Jordens yta.
Många av er är medvetna om att befolkningen på ytan står inför förändring. Många kommer att vakna upp, men det kommer att finnas de som kommer att stanna kvar i medvetandet av den tredje dimensionen och även välja att lämna, och klyftorna och förändringarna mellan dessa två typer av medvetande, kommer att leda till många förändringar på jordens yta.
Du är älskad, du har valt, annars skulle du inte läsa dessa rader, du valde att ha ditt liv på Jordens yta, men återigen frågar du mig, ”Adama, berätta vad mitt öde är”.
Och jag säger igen älskade ljus, först var ni kandidater i stadierna av uppstigning i ert varande, ovillkorligt givande, ovillkorligt accepterande, i kärlek, ödmjukhet och hängivenhet.
Stegen för att stiga upp är givna, du kan inte hoppa över eller passera förbi de andra.
Ser du alla spegelbilder som reflekteras framför dig, speglingarna av samhället där du finns?
När du tittar dig i spegeln, hur hanterar och healar du de ställen som fortfarande behöver healas. De finns verkligen fortfarande.
Förstå och se att vi följer med er, därför etablerade vi Telos Lemuria-samhällen runt om på planeten.
Är du intresserad av att ta del av det spännande firandet av ljusets dagar?
Snälla missa inte detta, älskade ni, var med oss, var med oss i närvaron av det nya medvetandet som omsluter planeten.
Vi förberedde berget för sommarens unika grupp 2023 – medvetandets frihet kastar sitt ljus över planetens yta dessa dagar.
Välsignade är ni, jag är er broder Adama

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *