Albert Einstein via Inger Noren, 14 januari, 2021

 

Albert Einstein, via Inger Noren

14 jan 2021

 

Det var så trevligt att tala med dig senast att jag ville göra det igen. Din manifestation i natt var fantastisk och det kommer att påverka utvecklingen mycket i denna stora operation som äger rum just nu i USA. Du och andra ljusarbetare gjorde ett fantastiskt arbete med bara ljuset som vapen mot dessa personer och det blev en massflykt från Jorden som vi aldrig har sett maken till. Vi är så stolta över er ljusarbetare här på denna sida av väven och vi beundrar er oerhört för ert hårda arbete i Universum och på Jorden. Tyvärr blir det än hårdare för er.

I vårt senaste samtal ville jag ge de vetenskapsmän och forskare lite information om vad de kan förvänta sig i fortsättningen vad gäller den matematiska delen i forskningen för relativitetsteorin. Det innebär att de måste få mer kunskap i kvantfysik med högre matematiska begrepp och som även innehåller intellektuella men även tekniska begrepp i beräkningarna. Det var något jag saknade i min forskning, men nu har forskarna stor teknisk kunskap med mycket avancerade program som räknar ut den exakta komponenten bättre än vad de själva skulle klara av.

Dessa variabler som ingår i beräkningen är egentligen inte så svåra, utan de måste bara fungera perfekt i samband med den intuitiva beräkningen i sambandet. Denna beräkning kommer inom kort att vara förståelig för forskarna på Jorden och förståelsen för relativitetsteorin blir väldigt verklig.

Det kommer att dröja ett tag till innan de kan arbeta med detta eftersom det blir ganska oroligt och turbulent i världen, men när detta är över och det bli tidigare än ni tror, blir mycket förklarat för forskarna.

Fortsättning följer.

Albert Einstein

 

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR

 

You may also like...