Äldsterådet i Plejadkonstellationen, 18 februari, 2022

 

Hälsningar, våra kära jordbor!

Vid dessa kritiska dagar på jorden när mänsklighetens öde avgörs, har vi kommit för att stödja er.

Ditt uppvaknande är i full gång nu, och det är omöjligt för de mörka krafterna att stoppa det den här gången.

Strax innan den medvetna delen av mänskligheten balanserade mellan seger och nederlag, och äntligen är oddsen definitivt för en Seger.

Och vi gratulerar dig till detta!

Vilka steg bör du ta för att konsolidera din seger?

Först, att bli av med rädsla i alla manifestationer.

Det är det viktigaste nu eftersom det är rädsla som gjorde det möjligt för era förslavare att föra er till gränsen till förnedring och undertryckande av era friheter, än mindre den förödande effekten på er hälsa som de injektioner som de medvetet orsakade, för att inspirera människors förtroende, så kallade ”vacciner”.

Du har inget att vara rädd för eftersom de värsta sakerna är över.

Sanningen har segrat över alla sfärer i ditt liv: politiska, ekonomiska, sociala och medicinska.

Sanningens informationsflöde har brutit ”vallen” för att mainstreammedia ska bli fri och fylla alla alternativa informationskällor.

Och nu kan ingen av den härskande toppen fortsätta att le och täcka med svekfulla ord och pajskalslöften.

”All the masks are thrown off”, som man gärna kallar det, och det är verkligen så.

Nu i ditt liv kommer det att börja dyka upp nya hjältar – modiga, uppriktiga, sanningsenliga som leder andras väg, och denna folkliga befrielserörelse kommer gradvis att spridas över hela världen.

För det andra, i detta ögonblick är det väsentligt att förverkliga din Enhet med varje återupplivad person, oavsett var de bor – landet de bor i, språket de talar, traditionerna de håller fast vid.

Det som är viktigt för er alla är ett mål – full och slutgiltig seger över Mörkrets krafter som försökte ta bort det mest värdefulla en person har – sin frihet och rätt att själv disponera över sitt liv.

Och från jordens subtila nivå kan vi mycket väl se energiinriktningen av krafter på er planet.

Och vi kan säga att trots att de återupplivade själarna är ojämnt fördelade över planeten, är deras andel ändå tillräckligt nu för att hjälpa jorden att göra övergången smidigt.

Kanske, ni vet själva att den mer aktiva delen av befolkningen bor i utvecklade länder, där slavisk psykologi och flockkänsla är otypiska för människor i den utsträckning som det är till exempel i vissa tätbefolkade asiatiska länder.

Men i det här fallet bestäms den allmänna energikomponenten på din planet av jordens interaktion med det kollektiva mänskliga medvetandet.

Och här är det viktigare hur mycket och av vilken kvalitet energi som tillförs till människans medvetande, inte varifrån den kommer.

Därför kompenseras ojämnheten i dess fördelning över planeten av höga vibrationer hos helt återupplivade människor.

Och ju högre energinivå ert kollektiva medvetande har, desto högre är medvetenhetsnivån hos människor över hela världen eftersom energiutbytet mellan dem aldrig upphör.

Så, ökningen av jordens allmänna vibrationsnivå och ert kollektiva medvetande kommer att öka i skala tills er planet och människor som befinner sig i hennes ”omloppsbana” med hög vibration går helt och hållet till den femte dimensionen.

Och vi ser att många av de som läser detta meddelande nu kommer att vara bland dem.

Och den här tiden närmar sig snabbt.

Behåll därför lugnet och bevara Andens kraft, våra kära, och var inte rädda för någonting.

Vet att dina galaktiska bröder och systrar alltid finns där för dig redo att hjälpa dig.

Äldsterådet i Plejadkonstellationen talade till dig

Du gillar kanske också...