”Alltid Redo” – Gäst Inlägg av EthericBlue, 14 oktober

 

Reval-22

”Alltid Redo” – Gäst inlägg av EthericBlue

07:22:00 Mailade, Intel, Tankar

Inskickat av EthericBlue på 5:10 EDT den 14 oktober 2016

 

”Alltid Redo” Scout ed

På min ära, jag kommer att göra mitt bästa. Att göra min plikt mot Gud, mitt land och att lyda scoutlagen; att hjälpa andra människor i alla tider; att hålla mig fysiskt stark, mentalt vaken och moraliskt stabil. Detta är vad vi gör medan vi väntar och vad vi gör efteråt. Var uppmärksam och håll er jordade. Gör er plikt för Gud, Landet och hjälp andra hela tiden. Detta är vad vi ska göra i alla fall. Humanitära projekt kommer att vara som vatten för en anka.

Ämnet Intel har nyligen kommit upp angående ljusa och mörka källornas intentioner. Mycket bra, så är det. Vi kommer att åka dit. Först och främst finns det inget sådant som bra eller dålig Intel det finns bara information. Först när tillräckligt med information har samlats in eller tillräckligt antal punkter, har vi tillräckligt med data för att göra en bestämning och måla en bild. Annars är det bara en prick.

Åh, jag vet att vi har blivit tillsagda att hålla höga vibrationer, att se till ljus och att manifestera denna välsignelse. Det är gott och väl. Jag tänker inte skriva en artikel om att himlen är blå, om min navel är inåtvänd eller en utåtvänd eller om mina vibrationer är hög eller inte. Låt oss titta på detta logiskt och utifrån fakta för omväxlings skull, ska vi?

Vi har fått veta att detta kommer när som helst. Vi kan säga att det är nära förestående, men vi kan inte vara beroende av någon Underrättelse leverantörs källa för att få det bekräftat. Vad kan vi göra är att titta på världen omkring oss och fatta beslut på all den information som kommer in för att måla en bild. Vad vet vi?

  1. A) Bankernas finansiella styrka. Deutsche bank är i trubbel. Senaste nytt är att de genomfört ett anställningsstopp medan deras aktiekurs rasar. http://www.zerohedge.com/news/2016-10-13/deutsche-bank-implements-hiring-freeze-stock-slides

Börsen har rört sig till tre månaders bottenrekord.

http://www.zerohedge.com/news/2016-10-13/sp-plunges-3-month-lows-vix-spikes-18

HSBC utfärdar röd flagg

Röd flagg: Förbered för svår börskrasch, varnar HSBC

http://www.cnbc.com/2016/10/13/red-alert-for-us-stocks-with-very-high-chance-of-severe-fall-warns-hsbc.html

Det gamla finansiella systemet vandrar på kanten till avgrunden. Nu finns det inget annat val än att återställa det globala finansiella systemet. Nolla alla skulder och börja om från början. Det finns bara en väg ut ur den ekonomiska röran vi befinner oss i och det är, ”Återställ systemet”

  1. B) Syrien – Nu har jag blivit påhoppad för detta, men det är en viktig del av Underrättelseinformationen, om vad som händer i världen. Detta är inte en handling för att sprida rädsla. Det är verkligheten.

Detta är en enorm konflikt, som började, som konfiskation av ett suveränt lands mark för att bygga en Qatari gasledning genom Syrien till Europa för att konkurrera med de ryska Naturgasledningarna. Ursäkten var ett regimskifte. Nu har det förvandlats till en ursäkt för att starta WWIII på grund av kabalens desperation av att stoppa GCR (Global Currency Revaluation övers. anm.).

Pentagon vs CIA.

Vilken röra! I det galna syriska kriget, USA-stödda och väpnade grupper bekämpar andra USA-stödda rebellgrupper. Hur kan det vara såhär?

http://www.zerohedge.com/news/2016-09-06/what-mess-pentagon-war-cia-syria

Detta är vad David Wilcock hänvisade till när han sade att världen var mycket som ”Captain America Winter Soldier” film. Hydran, en ond nazist grupp hade infiltrerat varje organisation i världen. Ingen kan veta om den person, som arbetar bredvid dem var en Hydra agent.

”Den som fortfarande inte tror att det finns en internationell allians som arbetar för att besegra den nya världsordningen, och att denna allians omfattar medlemmar av den amerikanska militären och underrättelsetjänsten, behöver verkligen titta på Captain America”, David Wilcock.

Det till synes mäktigt omöjliga uppdrag att en man och en handfull av hans allierade på största allvar tar sig an den onda kartellen på jorden, helt invävd i regeringar och underrättelsetjänster och vinner, är mycket tillfredsställande att se på. Om du kombinerar denna film med Iron Man 3, som båda är en del av samma Avengers franchise, kan man se att hundratals miljoner dollar spenderas för att berätta sanningen och förbereda oss för stora förändringar framöver. Dessa filmer används för att på hög nivå annonsera arresteringarna av Kabalen. Det är avslöjande förklädd till underhållning.

http://sitsshow.blogspot.com/2014/09/disclosure-captain-america-winter.html

Vilka slutsatser kan vi dra från dessa rapporter? Vi vet att det finns många goda män och kvinnor som kämpar för vår räkning. Kämpar för att återställa den konstitutionella republiken och för att återställa världsekonomin.

Vi vet att från allt vapenskrammel i Mellanöstern och Sydkinesiska havet, att detta är Kabalens sista försök att stävja folkets vilja. De hoppas starta WWIII för att stoppa processen och stanna kvar vid makten. Uppenbarligen kommer detta inte att tillåtas, men det tillför stress för den globala återställningen av valutan (GCR). Varför?

Den gyllene regeln – Den som har guld sätter reglerna. Utan medel kommer Kabalen inte kunna bedriva sin verksamhet. Utan medel, kommer fientligheterna till ett slut.

Så därför, desto snabbare återställningen utförs och NESARA aviseras. Desto snabbare kommer ”hotspots” runt om i världen att lösas. Detta kommer verkligen att bli ett ögonblick där Lejonen vilar med Lammen.

  1. C) Informations dumpar från Wikileaks och Presidentvals kampanjerna exponerar ämne som Öppna Gränser, Öppen Handel, En Hemisfärs Regering, Pedofili, Betala för att spela, Benghazi, Libyens och Syriska krigsplaneringen, Valfusk etc.

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/927

Vi kan nu se ett slut på spelet, där en eller båda kandidaterna tas bort. Självklart kan man inte genomföra ett val med bara en kandidat. Därför senareläggs valet och detta skulle vara ett perfekt tillfälle för att tillkännage NESARA och Nya Republiken.

  1. D) Klimat Förändringar och Parisavtalet

GCR:s språk fördes in i fördraget mellan världens länder. Detta har bekräftats att språket i GCR kodades in Parisavtalet.

http://goingglobaleastmeetswest.blogspot.com/2016/06/redistribution-of-wealth-global.html

  1. E) Valutakurserna

Jag erkänner att jag är skeptisk till siffrorna, som nämns. Så det första jag gjorde var att kontrollera var fonderna finns. Den uppenbara frågan är: ”Finns det verkligen tillräckligt med pengar för att genomföra GCR och betala ut de nämnda valutakurserna”?

Vi har fått höra om extremt höga valutakurser för ZIM, Dinar, Dong och Rupiah, Rial. 10.000 plus för ZIM utan borttagna nollor.

100 biljoner x 10.000 skulle vara $ 1 × 1018 dollar eller $ 1 quintillion per 100T AA 2008 ZIM note. Vid första anblicken verkar detta vara löjligt. Så min första fråga … finns dessa fonder?

Book of Malkumet

”The Book of Maklumat” visar totalt 900 kvintiljon dollar i guldtillgångar, baserat på värdet av guld i 1963 års dollar”, David Wilcock

I 2016 års dollarvärde skulle detta vara 7.083 Sextillion dollar (21 nollor)

St. Germain Välstånds Paket

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final?start=1

Om detta är sant, då räknas alla tillgångar i marken inklusive olja, diamanter, litium, kol, olja, gas, då kan de värden som snurrar runt vara sant för ZIM. Den ZIM, som backas upp av alla de fysiska tillgångar som finns i hela den afrikanska unionen.

NESARA:s globala välstånds program är på väg att bli aviserade och aktiverade. En av de inblandade skyddade fonderna kallas Saint Germain World Trust. Denna fond innehåller leverans klara ädelmetaller och valutor värda uppemot en quattuordecillion dollar. Ordet quattuordecillion stavas ibland quatrodecillion. Det innebär tiotusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, tusen, miljon dollar. Eller $ 1 med fyrtio nollor efter det.

$ 10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.

http://alcuinbramerton.blogspot.com/2007/07/nesara-announcement-expected-in-run-up.html

Okej, nu kan vi erkänna det faktum att medlen finns för att stödja dessa suveräna inlösens priser, särskilt när räknar in de tillgångar som är kvar i marken.

Slutsats och humanitära projekt:

Vi kan nu se några konkreta bevis på hur nära det är för att komma till stånd. Det är mycket angeläget att återställandet genomförs nu för att förhindra att krig bryter ut. Angeläget att förhindra att det finansiella systemet att kollapsar.

När det gäller humanitära och Infrastruktur projekt är den beräknade kostnaden för att bygga en Interstate Highway över hela landet uppskattad till 100 miljarder dollar. Hela Space Shuttle Programmet över 30 år var 196 miljarder dollar. NAWAPA Alaska till Rockies vattenprojekt utvecklades på 50-talet beräknas uppgå till 450 miljarder dollar.

Vad är min poäng? Om varje Zim är $ 10.000 plus, vilket värde som rapporterats. Då blir det riktigt svårt att spendera pengar. David Wilcock skrev om stora summor FIAT pengar, som eliten gav till varandra, men aldrig kunde spendera. Jag antar att de gjorde det för att känna sig kraftfulla. Detta var känt som utanför boken konto.

Med suveräna priser för Zim i åtanke, är här mitt föreslagna humanitära projekt (LOL).

Bygg 12 Konstitution Klass Rymdskepp komplett med varp motorer, dilithium kristaller, avvisarsköldar, fotontorpeder, phasers, transportörer, fullt fungerande sensorer och ett holodeck. Jag tänkte det skulle räcka med bara en Zim note.

Allvarligt talat, rensningen av planeten och ge rent färskvatten varhelst det behövs i världen skulle vara en stor humanitär insats. Låt oss föra denna värld tillbaka till det paradis den en gång var.

Liksom Scouterna säger,

”Var Alltid Redo”.

Ha en 1-2 sidors affärsplan klar. Fråga efter de suveräna inlösen priserna. Var mentalt och andligt redo att ta emot något och underteckna ett NDA.

Så är det

Ethericblue

Du gillar kanske också...