Intel – Storkonferens med Bruce Anteckningar av Pink Roses 13 oktober, 2016

Reval-22

Intel

Storkonferens med Bruce

Anteckningar av Pink Roses

13 oktober, 2016

12:00:00 AM

Bruce: Välkomna Alla till Storkonferensens Universum. Vi har en verkligt internationell lyssnarpublik, såsom i Nederländerna, Tyskland och Frankrike. Jag önskar hälsa alla välkomna, eftersom det är första gången vi har en telefonkonferens. Vi fick 106 förfrågningar fram tills kl. 17, som hade ringt upp för att delta.

Bruce: Yosef har valt att inte längre göra utskick. Ta det som ett mycket gott tecken. Det finns en orsak till varför han inte gör utskick längre. Förstår ni mig? Naturligtvis gör ni det. Jag vill att alla ska fatta det.

Bruce: Så långt som jag nu kan dela med mig av Intel, så börjar jag med banksituationen. Ni känner alla till att Wells Fargo är den ledande banken i allt detta. HSBC har som bank ett partnerskap. Så även AIIB och People´s Bank of China. Dessa fyra banker är mycket betydelsefulla. Andra banker är också mycket betydelsefulla, såsom Chase, Bank of America, Citibank och alla andra rangens banker, såsom 5th Third, Sun Trust och kanadensiska banker i norr såsom TD Bank, Scotia Bank, Royal Bank of Canada är alla involverade i detta. De flesta är i partnerskap med HSBC, banker i Central- och Sydamerika befinner sig under HSBC’s beskydd. Partnerskap i denna sak. Alla banker är redo. Det finns folk där i centrat för återinlösen, redo att ta itu med oss. Vissa förändringar har inträffat i ledningsbankens infrastruktur. Ni känner till att allt nästintill var utlyst att äga rum i morse. Det skedde på måndag, men blev utlyst idag. Den var viktig, tajmningen av det. Jag känner mig tillitsfull gällande vad som sker inom Wells Fargo. Det är en bra sak för oss alla att få framskrida.

Bruce: Och gällande var vi står? Vi är de av oss som är här, Omgång nr 4. Från början fanns vi i Omgång 3, men de tog bort oss och placerade oss i vår egen Omgång, Omgång 4. Vi har förstått att Omgång 3 idag har genomfört sin transaktion och inväntar att få bli fullständigt återfuktade, eller att deras tillgångar görs helt tillgängliga. Jag vet inte om det skulle ta 24 timmar, 36 timmar eller hur länge det kommer att dröja, men vi förstår att processen är igång och vi i Omgång 4 står näst på tur. Jag känner inte till datum eller kurser, men jag tror att denna vecka fortfarande är vår, fastän vi närmar oss helgen. Låt er inte bli nedslagna av det, jag är mycket förväntansfull var vi står just nu och var vi borde befinna oss vid slutet av veckan.

Bruce: Den 13:e är vanligen det datum då FN:s verksamma kurser ändras. Jag förstår att de kan ha gjort utskick om detsamma. Det är okej. Ändringen träder vanligen i kraft den 15:e, vilket är på lördag. Förhoppningsvis får vi se förändringar till dess. En annan sak som vi har förstått, är att vissa förändringar har ägt rum i Central Bank of Iraq. Vissa förändringar i rörelser har ägt rum där. Jag förstår att kanadensiska dollarn och Australiens dollar står lika, en till en. Min tankegång är den, att den nordamerikanska valutan, inklusive Europa, inte inkluderat Mexiko, men Canada, USA, Europa, vilket innebär Euro, Schweizerfranc. De kanske går jämnt ut. Jag vet inte, men det vore ett intressant sätt att starta på, ett jämställt fält. Denna globala valuta-återställning handlar om att placera 3:e och 4:e världens länder högre upp, i en bättre position för att kunna bedriva handel, att utöva affärer och allt som den övriga världen åtnjuter och är involverad i. Så vi önskar att dessa andra länder ökar sitt värde. VI vet till exempel att Zimbabwe har ett otroligt värde och resurser i marken. Det är så mycket att Zimbabwe faktiskt kommer att bli en reserv-valuta, Zimbabwe-dollarn, för hela Afrika, för Afrikas kontinent. Vi tror att den valutan om 15 år eller snabbare, kan bli en del av den SDR-korg, som kinesiska Renminbi är en del av. Så vad de kommer att göra är att förstärka SDR-korgen med troligtvis ytterligare två valutor, som går framåt bortom var vi just nu befinner oss. Vi kommer att se det när det inträffar. Allt som är på gång, Parisavtalet, till att den kinesiska Renminbin hamnar i SDR-korgen.

Bruce: Rörelsen i banksystemet innebär att en hel del är på gång. En del av det är synligt och en del sker bakom kulisserna och en del talar vi inte om i storkonferensen, för uppriktigt sagt så är det inte klokt att göra det. Jag vet att ni vill höra talas om kurserna. Jag talade under tisdagens konferens om för er att innehavarna av ZIM kunde få se fram emot 4-siffriga tal. Alla kurser är bra, mycket bättre än vi trodde att de skulle vara till och med för två år sedan. Jag gissar att vi är mycket gynnade, välsignade och utvalda för en tid som denna.

Bruce: Vi vet att man förväntar sig av oss att gå in och ut inom cirka 45 minuter, upp till en timme. Man önskar få in innehavarna av ZIM-sedlarna först. Det är inte något tillfälle för att vara pratsam, inget tillfälle för att få nya vänner, för att berätta er livshistoria. Man vill få detta avklarat. Det är faktiskt en affärstransaktion. Det är lite mer än en grundläggande insättning och ett öppnande av ett bankkonto. Jag skulle inte flippa ut med en massa bankchecker och banköverföringar. Ni får möjligheten att få bankchecker och banköverföringar. Men det är saker som ni kan göra vid ett senare tillfälle, spara det, försök inte att få allt gjort på det första inbokade mötet. Ert huvudsakliga mål är att få er växling gjord, få ert konto upprättat, er grund-stiftelse (skeleton trust) på plats under det första mötet. Ni går ut med en bunt nya dollars, kanske inte en så kallad fullskalig regnbågsvaluta. Vilken valuta ni än går ut med i kontanter, är guldbaserad. Vi har gått över till guldstandarden. Har detta redan tillkännagetts? NEJ. Vi väntar fortfarande på ett eller två tillkännagivanden. Kanhända är det allt vi väntar på. Tiden är inne, vi skulle kunna se att detta går igenom i vilken stund som helst.

Bruce: Med de 800 numren kommer vi att göra det rätta och få allt rätt gjort. Håll er i ett läge utan oro, utan rädsla; var i stället starka, tillitsfulla, i en position att vara på väg att bli välsignade. Låtsas som om ni precis kom underfund med denna valuta för två veckor sedan, och ni är den sista. Ni hoppar upp och ner av glädje. Jag ser att detta är på väg och vi befinner oss nästan vid slutet. VI har använt jämförelsen med en berg-och-dal-bana och en tågstation. De är fortfarande giltiga, men jag vill att ni ska använda er tro tillsammans med mig. Jag har fått denna tillit, jag är helt fylld av den. Jag känner mig uppmuntrad.

Förvänta er att det nu är på väg. Förvänta er nu ert mirakel.

Bruce: I kväll är en storartad kväll för oss. Vi är nära målet. VI kommer näst och tajmningen är gynnsam för oss. Vilken dag som helst nu. Jag tackar alla nya människor, detta är vilka vi är, samt alla de övriga som lyssnar.

TACK SÅ MYCKET TILL STORKONFERENSEN OCH BRUCE, KRAMAR!

 

 

The Big Call w/ Bruce Intel notes by PinkRoses, October 13th

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...