Älvan Rowena via Kerstin Eriksson, March 8th, 2022

Tuesday, 8 March 2022

Älvan Rowena: Älvornas Kall Älska Moder Jord.

Så här berättade älvan Rowena för mig alldeles nyss:
Om ni människor mådde bra, så skulle ni inte kriga.
Om ni människor visste hur Moder Jord fungerar så skulle ni ha mat till alla, energi till alla, utan att det kostade er ett öre.
Det finns en bra anledning till att jag tar upp detta idag.
Ni mår inte bra. Ni lider.
 
Ni tar hellre till krig, eller det som kommer före krig, hårda ord eller uteslutningar, och även fördömanden.
Jag säger inte att vi älvor är perfekta. Vi har också gått igenom vår egen evolution, fast långt före er. Vi har gått igenom liknande saker och vi lärde oss så småningom.
Det jag bara vill säga är: vi älvor börjar i andra ändan.
Vi börjar med att lära oss helheten först. Vi börjar med att lära oss allt om Moder Jord – först.
Sedan börjar vi lära oss ett ”yrke” som vi specialiserar oss inom.
Ni börjar redan i skolan med att lära ut olika ämnen till barnen. Ni lär barnen räkna exempelvis, så de kan räkna hur många träd de kan hugga ner för att bygga en stuga. Ni lär barnen hur man pratar engelska on-line på internet så att de kan lära sig hur man odlar tomater på you-tube.
Ibland så har ni lektioner utomhus, så att barnen får frisk luft och så de får röra på sig och aldrig har dessa barn sovit så bra samma natt som när de har varit utomhus under dagen.
Det finns barn som tar sömntabletter för att kunna sova.
Moder Jord väntar! På Er! På Er vilja att lära Er om henne. Hur hon fungerar, och vem hon är!
Ingen kan må bra utan denna kontakt egentligen. Skogs Mulle är ett hyfsat alternativ. Barnen lär sig vara ute i skogen.
Halva er skola skulle behöva bli praktisk. Ni måste lära barnen odla sina egna grönsaker. Ni måste lära barnen om jorden. Ni bor på jorden. Varför är den inte intressant?
Varför är allt annat intressant?
Ni vet lika bra som jag att en del av er hellre åker till en annan planet för att leta efter vatten och liv, för att ni redan betraktar jorden som en soptipp?
När ni lär er om jorden, om henne, Er stora mamma, då kommer Ni att förstå men ni kommer även att älska henne för utan henne så skulle ni inte göra en enda grej av det ni gör…
När ni heller blickar ut i universum på andra planeter som en räddning för er, då är ni inte HÄR OCH NU. Börja med att lev i nuet, exakt där ni är.
Se på era fötter. Se på era skor. Vad berättar de för er?
Nu tycker du jag är löjlig? Ja varsågod, och tyck så, men jag vet vilka steg du har tagit i ditt liv. Jag känner faktiskt till VARENDA steg du har tagit på jorden. Och hur vet jag det?
Faktum är att jag även känner till vad du känner. Exakt vad du känner. Exakt vad du har känt i ditt liv. Jag vet vad du har gått igenom. Inget steg, har gått förbi obemärkt. Du är känd och du är även älskad.
Och vem är det som vet allt detta? Är det älvorna? Jag -Rowena? Nja. Faktiskt så är det så att det är din stor mamma som vet. Hon vet ALLT om dig. Och om ER ALLA.
Det underbara är att HON ÄLSKAR DIG OCH ER ALLA.
Och hon saknar Dig och väntar på att du ska öppna ditt hjärta till henne och vilja lära känna henne.
Moder Jord går bredvid dig varje dag, 24/7 365 dagar om året. Hon går bredvid dig lika mycket som God gör. Hon tänder ljus för dig varje dag och ber bön för dig varje dag. Och hon gör detta för hon vet vad du går igenom och för att hon älskar dig.
Hon väntar på att du ska vakna upp!
Vakna upp till henne! Moder Jord jobbar sida vid sida med God och är lika god, som god, och är lika kärleksfull som god.
Rädslor blockerar kontakten till kärlekens kanal. Men bara för ett tag, förr eller senare så vinner kärleken och kommer igenom ”mattan” av rädslor.
Moder Jord är tålmodig och älskar och förstår och hon vill HELA dig, ge dig ett helande. När ni lever på jorden och inte inser, vem hon är då blir ni halva människor. Och som halv så är det svårt att må bra.
Det enorma trädet, Moders Trädet, Yggdrasil, däri bor gudinnan Hel som tänder ljus för Dig och Er alla, varje dag. Varje ljus stöper hon själv, varje veke tillverkar hon själv. Hon vaktar elden så den aldrig slocknar.
Trädet har en enorm stam och från stammen så går sju huvudgrenar uppåt mot himlen.
Flera gudinnor jobbar med elden, ljusen, bönerna i Moders trädet. Och när ni förstår hur viktiga träden är för ert liv då har ni kommit en stor bit på vägen.
Då har ni kommit en bra bit på vägen att bli hela, istället för halva.
Jag heter Rowena och jag är en älva och jag har ett kall. Alla älvor har ett kall och det är att vi älskar vår Moder Jord och vi jobbar alltid för hennes bästa. Ingenting är viktigare än det.
Jag älskar Dig,
Rowena

Du gillar kanske också...