Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2022

 

Vad Ett Nätverk av Ljusarbetare Gör

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se hur många människor där på jorden som svarar på ett kärleksfullt och medkännande sätt på kriget och offren för kriget mellan Ryssland och Ukraina. Sättet som ni alla har erbjudit ert stöd till de människor som har påverkats negativt av detta krig är mycket mer en indikator på var ni är som ett kollektiv än att kriget pågår är en indikator på. Det är lätt att se sig omkring i er värld idag och tänka att ni faktiskt inte är på väg i rätt riktning som mänsklig ras. Det finns massor av stora problem som ni möter där, men dessa problem började innan någon av er föddes in i era kroppar. Och tankeformerna och energierna har funnits i miljontals år som är delvis ansvariga för att samskapa det nuvarande tillståndet där på Jorden.

Ni kan inte ta all skuld, men ni kan ta all äran för hur ni reagerar på problemen och kriserna där på Jorden vid denna tid. Ni som helhet, som ett mänskligt kollektiv, gör det fantastiskt när det gäller att svara på alla frågor som mänskligheten nu står inför, inklusive krig. Ni ska alla känna er väldigt stolta över er själva för att ni har kommit så långt. Ni ser alla föroreningar och de negativa effekterna av alla bekämpningsmedel som används, och ni ser de negativa konsekvenserna av att leva i en industrialiserad värld, och ni vill göra något åt ​​det. Ni vill leva på en renare, mer hållbar planet med bättre praxis från kollektiva gårdar och företag i allmänhet, och det är en början.

Ni ser problemen som finns på Jorden idag mellan raser och människor av olika religioner, och ert hjärta når ut till de människor som påverkas negativt av den typen av rasism och trångsynthet, och det hjälper. Allt ni gör hjälper. Om ni vill lösa alla världens problem, tänk inte i termer av att bara vara en liten individ som bara kan så mycket, utan inse istället att ni är en del av ett nätverk av ljusarbetare som finns över hela planeten, och ni tillsammans bildar ett nät av kärlek runt om i världen, ett nät av helande och ett nät av fred. Det är vad ni gör. Det är så ni hjälper; det är hur medkänslan som byggs inom varje individ där på planeten Jorden arbetar för att åstadkomma den nya fem dimensionella Jorden som ni kommer att ärva.

Vi ser så mycket att må bra och vara optimistiska över vid den här tiden, och vi fortsätter att se att fler och fler människor vaknar hela tiden. Och dessa individer ansluter sig till nätverket av ljusarbetare i ert sökande efter jämlikhet, fred, rättvisa och en ren Jord att leka på och för barnen att njuta av när de växer upp. Det här är en kraftfull tid för att vara en kraftfull medskapare, och utifrån vad vi kan se gör ni som är vakna, som är en del av det vi kallar ’det Uppvaknade Kollektivet’ ett så underbart jobb med att höja medvetandet för det mänskliga kollektivet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...