Älvornas kollektiv via Galaxygirl, 26 juli, 2018

Älvornas kollektiv 180726

Vi är älvorna, och vi är så lyckliga över att kunna prata med mänskligheten just denna av alla dagar, när de astrologiska tecknen alla är i konjunktion och stora energivågor bombarderar vår Mor Gaia i detta Nu; och vi är så belåtna över att ni haft tillfället, möjligheten, att prata med våra vänner fjärilarna! För de är verkligen våra speciella vänner eftersom de hjälper oss att ta hand om våra ljuva blommor som är vår stolthet och glädje.

Och vi uppskattar verkligen när ni människor tar er tid att prata med blommorna, för de älskar att lyssna och har i sin tur många tröstande saker att erbjuda er, såsom ord av uppmuntran, rådgivning, ja allt möjligt! Att prata med blommorna ger en sådan frid åt den härjade människosjälen att det är en av moder Gaias enklaste gåvor till er, mänskliga vänner, och vi inbjuder er till att även prata med älvorna! För vi har mycket att säga och vi är så glada över det här tillfället att återuppta kontakten med våra till synes sedan länge borttappade vänner.

Under alltför lång tid har vi varit avskurna från de magiska platserna, åtminstone är det så det tycks oss, för vi är så väldigt redo för att hela världen ska bli magisk igen! Och den är magisk, om man kan se den med 5D-ögon genom den 3D-dimma och sörja som är så tjock, och vi är så utleda på den, på skiten och smutsen och smärtan – nej – nej – vi är väldigt redo för ljus! För kärlek! För skratt, och om ni lyssnar noga så kittlar vi er så att ni fnittrar lite och vi känner oss fåniga i detta nu för vi är så lyckliga och vi vill att våra trötta, mödosamt vandrande mänskliga vänner ska uppleva ljuset, uppleva kärleken, och reagera på det med mera ljus och kärlek gentemot varandra – mot våra dyrbara vänner djuren, mot våra vänner fjärilarna, och att än ni en gång ska bli de starka, tåliga och pålitliga vårdarna av vår dyrbaraste moder Gaia, vår planetariska moder som älskar oss gränslöst och som varit så otroligt tålmodig med det mänskligheten medvetet och omedvetet skapat som har skadat henne.

Det är tid för förnyelse, för mera ljus och kärlek, och vi älvor leder vägen tillsammans med mänskligheten, arm i arm och hållande era händer – åh, de är så mycket större än våra – det är faktiskt ganska kul – för vi ser er som stora och långsamma. Ni håller på att bli ljuvare vilket är magnifikt, och medan somliga av er har en bit kvar har många andra bland er kommit så långt och omfamnar ert älvajags kristusljus och alla de andra aspekter av er själva som varit blockerade och avskurna, och allt detta kommer nu tillbaka till er igen och det kommer att göra er mera fulländade, bättre till mods, som om ni äntligen har det skönt och behagligt igen och ni kommer att inse att ni är det ni letat efter hela den här tiden!

Vi är älvorna och vi vet att vi pratat på en stund och ja, vi har verkligen mycket att säga, och vi uppskattar våra mänskliga vänner så mycket och vi tackar er vi är älvorna!

Galaxygirl

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...