Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juli, 2018

Månförmörkelsen

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är glada över att se så många av er i ett tillstånd av förväntan och spänning. Vi vet hur begeistrade ni blir, när ni har en stor händelse på er himmel och månförmörkelsen faller in i den kategorin. Så, ni förbereder er själva för något magiskt, någonting som sällan skådats och ännu viktigare, något som ni kan känna av. De av er som är uppvaknade, är också känsliga och ni kan inte bara känna av det mänskliga kollektivets upphetsning, utan också känna av energierna från era himlakroppar och ni känner deras kärlek och intentionen de håller för er.

Så förstås, så kan ni förvänta er att några känslor kommer upp i samband med detta, också. Ni kan förvänta er många förändringar, särskilt i de fysiska och känslomässiga ”världarna”. Ni behöver ta hand om er själva extra mycket och se till att ni dricker ordentligt. Ni behöver vila och slappna av så mycket som möjligt, eftersom ni inte bara bevittnar en händelse på himlavalvet, utan också tar emot mer av de högfrekventa energierna som kontinuerligt bombarderar er planet.

Ni tillgår mer av den galaktiska historien som ni alla har varit en del av. Det är den största nedladdningen som kommer med förmörkelsen. Det är minnena av tidigare liv som ni tillbringat där ute i andra stjärnsystem och till och med delar av er galaktiska historia som ni inte inkarnerade för, kommer att bli nedladdade till era energifält, för er att tillgå närhelst ni är redo.

Några av er kommer att få tillgång till dessa minnen i drömmar och andra genom ett klart vetande av något som ni gjorde eller något som hände i något av era liv i något av de andra stjärnsystemen. Några av er kommer att uppleva trauma och känslor som kommer upp. Förstås, så är den ljusa sidan av detta, att ni också kommer att ha större tillgång till de aspekter av er själva som levde i tidigare liv, i andra delar av galaxen och när ni får tillgång till deras energi och informationen om dessa liv, får ni tillgång till mer av er själva. Det är detta denna resa alltid handlar om.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...