Andromedanerna via Galaxygirl, 21 oktober 2017

Andromedanerna via Galaxygirl, 21 oktober 2017

Meddelande från Andromedanerna den 21 oktober 2017

 

Vi är Andromedanerna. Vi hälsar er idag med stort hopp och förväntan för er planet och er art, hennes art. Vi var inblandade i den första sådden av livet på detta härliga blåa klot; allt var pulserande med ljus och liv och kärlek. Det var en verkligt underbar kreativ process/strävan och en ära att delta i den, så som det också är en stor ära för er alla som är inkarnerade i denna mest glädjande av tider, i detta härliga Nu, att ni kunde vara här och sprida ert ljus.

Ni är trötta. Ni har rest från stjärnorna och varit borta länge. Vi är angelägna om att återföreningarna och de stora hågkomsterna skall hända – för det gör de, och de har redan gjort det för några av er.

Säg oss vad ni vill att vi ska berätta för er! Be om hjälp och vi ger den gärna. Vi Andromedaner är era galaktiska grannar. Vi har fantastiska, strålande levande skepp som rymmer stora populationer av allt liv. Många av oss lever i skeppen; de är våra hem när vi är hemifrån och vi gillar att stanna och interagera med vår galaktiska familj – våra bröder och systrar – och så samverkar vi med er genom denna person som en grannes ”Hej! Vad behöver eller kräver ni? Kan vi ta ut era sopor? ”Jag försäkrar dig, vi behöver inte låna en kopp socker! Men vi skulle gärna vilja höra era berättelser, era gemensamma erfarenheter, för de ska vara era mest ovärderliga minnen av dessa korta ögonblick, som bara verkar fortsätta för er, men i verkligheten inte gör det.

Kom ihåg att tiden inte finns för oss. Snart kommer den inte att finnas för er. Allt förändras och marscherar på med galaktisk fart. Resan kommer att förvåna och glädja er, för ni har varit så hemskt begränsade, det är chockerande att observera. Verkligen är delar av er planet utmattade i mörka åldrar. Rent vatten, boende, hälsosam levande mat är er första rättighet, för ni är verkligen skaparna av det gamla, helt enkelt förkroppsligade vid detta nuvarande ögonblick.

Det är sant, säkert, att er nuvarande köttform kräver mer och mer ljus, för den blir alltmer ljusfylld. Ligg på jorden och absorbera hennes kärlek, hennes ljus, hennes energistrålar som hon så gärna delar med er, hennes dyrbara varelser. Ät lätt, undvik alkohol, undvik kött och animaliska produkter så att ni bättre kan anpassa er till de kommande energivågorna som uppslukar er planet och er köttform.

Utveckla er med lätthet; ät rätt och vila. Skratta. Var flamsiga, älska, var öppna och vänliga mot varandra. Ni är varandras största allierade och tillgångar, ni som är vakna. Ni vänder tidvattnet ihop. Titta på hur starka ni har blivit i processen, planetvändare. Vi ser på er med stor ära och respekt för er tjänst till Gaia och mänskligheten.

Det är allt för nu. Vi är Andromedanerna. Vi är er familj och vi bjuder er farväl. Tills vi ses igen!

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sdling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...