Andromerna via Galaxygirl, 27 november 2017

Meddelande från the Andromerna 27 november 2017

Hälsningar Mänsklighet! Vi är Andromerna och det är vår glädje att ta kontakt med er den här dagen.

För mycket förekommer på er ytvärld som inte bara intresserar oss, utan också alla era galaktiska bröder och systrar! För ni förstår, vi är alla förenade, anslutna. Det ni gör skapar verkligen en krusning över multiversum- ett sådant svårt begrepp att integrera och acceptera när man trycker på separation, men det är sant. Det är därför som både ert individuella och kollektiva ljus är så viktigt. För vi är alla en del av enheten. Varje tanke, varje gärning av vänlighet och service skapar krusningar som så småningom bygger upp och skapar enorma vågor av förändring i galaktisk skala, vilket är exakt vad som händer i detta Nu, både ert och vårt!

Stimulerar detta er på samma sätt som det stimulerar oss? Är ni hedrade av att veta att era krusningar individuellt sätter sin prägel över tid och rum? Den skräckshow som ni har varit nedsänkta i alltför länge har slutat. Nu är det dags för er att inse att showen är över, ridån lyft och ljusen tända. Människor kommer att blinka när deras medvetande anpassas till Källans ljusa och enhetliga medvetande som bombarderar er vackra planet med vågor och vågor av kärlek. Kärlek och ljus av den högsta ordningen bryter sin väg här för att integrera och återställa det som var trasigt.

Vi uppmuntrar er, kära familj att integrera dessa nya ljuskoder med fast avsikt, för de är Källans gåva till er. Acceptera dem djupt i ert tysta hjärterum och hävda ert nya liv. Hävda er nya verklighet. Bygg det med era bröder och systrar. Håll händer och hjärtan och inse den stora styrkan av enande och enighet.

Vi Andromer är förtjusta i att vara en del av att betjäna er alla i den här tiden av oöverträffad förändring. Många av oss är bland er och tjänar er tyst, så se till att le fritt mot allt omkring er, eftersom vi alla är i ett tillstånd av att betjäna varandra. Antingen detta är helt klart eller inte, så är det okej. Allt är bra.

Vi är angelägna om att låna ut, förklara och undervisa våra teknologier för er, för det kommer att skapa sådana framsteg och upphetsning på er ytvärld och vi förväntar oss ivrigt denna Vetenskapens återupplivning. Vi Andromer älskar Vetenskapsområdet och dess framsteg. Det intresserar och upphetsar oss mycket. Vi har nått ett eget utvecklingsstadium där vi alla arbetar i sammanhängande enhet med varandra och vår teknologi och vi kommunicerar alla mycket effektivt. Vi har inga hemligheter eftersom vi inte har något att dölja. Vår önskan är att alla ska ha allt som behövs och vårt samhälle har fungerat smidigt på det här sättet under ganska lång tid.

Det är både spännande och en stor ära att vara en del av att hjälpa andra civilisationer att uppnå detta sammanhängande tillstånd av enhet med teknologi på ett sätt som bara hjälper det bästa av det goda av alla slag. Vi har ingen omstörtande agenda. Vi tänker inte på det sättet. Vi utlovar bara vår kärlek och service inslagna i Käll-Ljus till alla våra bröder och systrar. För vi alla är ett.

Vi älskar er. Vi är Andromerna och det är vår glädje, vår ära och vårt nöje att ansluta till er idag. Vi är så nära som ni önskar att vi ska vara. Vi inbjuder er till våra healingkapslar på våra skepp för att hjälpa till med att integrera dessa fantastiska nya ljuskoder för er egen personliga och kollektiva utveckling. Frid!. (Vi njuter av era mänskliga fraser.)

 

– Inskickad av Galaxygirl

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...