Andromerna och Arkturierna via Galaxygirl, 1 januari, 2017

Andromerna och Arkturierna

Via Galaxygirl, 1 januari 2018

Vi Andromer vill öppna firandet av ert nya år med hjärtliga gratulationer från era största fans! Vi är glada och stolta över att bevittna era bedrifter med att klättra uppför uppstigningens oändliga spiral. Det är sant att man alltid försöker överträffa och göra bättre ifrån sig än förra – i era termer året, i våra termer cykeln – eftersom det är Källans/Kärlekens natur, ett ständigt växande i kreativitet, kärlek och ljus.

Och ni, mänskligheten, blir sent omsider, åter välkomnade och återintegrerade med oss, efter att ha varit avskurna under en alltför lång tid. Det är ingen överdrift att säga att vi har saknat er – vår familj, våra vänner. Vi är angelägna om att återknyta kontakten och bli ivriga observatörer.

Så ett Gott Nytt År till er, kära mänsklighet. Må vi snart träffas igen.

Era vänner Andromerna.

Hälsningar kära ni, vi är det Arkturiska Kollektivet och vi har slagit oss ihop med våra kära vänner från Andromeda, för att visa vår solidaritet och vårt stöd för mänsklighetens uppstigning, och för att upprepa för er att ni inte är ensamma och att ni är mycket älskade.

Vi har övervakat och avvaktat och vi kan försäkra er att allt fungerar som det ska på den här projicerade tidslinjen – tidslinjen för Jordens uppstigning. Den kära Gaia har väntat så länge Hon har kunnat, och det här året kommer att bli det år då det kollektiva minnet kommer att växa fram och uppenbara sig. Resa sig upp ur djupet av gyttja, dynga och smärta in i Källans strålande Ljus av Kärlek och samhörighet.

Lycksalighet väntar på er, kära barn, och den kommer att välkomna er fortare om ni låter det nya årets fantastiska ljuskoder och supermånar tillsammans laddas upp inom er. Vi uppmanar er att släppa vad ni har för händer och gå ut och ställa er på marken och dela med er av dessa koder till Gaia, och i gengäld kommer Hon att sända sitt strålande gröna ljus av healingenergi genom era fötter, och ni kommer att känna hur energin vandrar upp genom er kropp ända upp till ert kronchackra.

För ni är ett med Gaia. Ni är Hennes utlovade beskyddare, och ni är införstådda med det i det här uppdraget, eller hur? Ni håller på att minnas, eller hur? Därför är det nu en uppmaning till handling. Slöjan håller på att falla av från ert huvud och era axlar och ni är helt fria från er glömska och ni minns. Må vi kärleksfullt påminna er om att det var därför ni kom hit; för Gaia, för varandra, för ljuset och för kärleken. Ni är dess ankare, och ju fler av er som är vakna och lyssnar till ert hjärtas tysta viskning, desto fler kommer att vara vägvisare – de som gör det möjligt för denna nya strålande ljuskodade verklighet som nu håller på att manifestera sig framför våra ögon.

Det håller på att hända, kära ni. Vi älskar er så mycket. Vi önskar er ett Gott Nytt År. Vi är det Arkturiska Kollektivet och erbjuder kärlek och uppmuntran till er idag. Var i frid, kära mänsklighet. Allt är bra. Ni är så älskade.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...