Saint Germains Nyårsmeddelande, 1 januari 2018

Saint Germains Nyårsmeddelande, 1 januari 2018

 

Gott, Gott nytt år!

Innan jag kommer till Saint Germains meddelande, Den STORA händelsen, här är en liten info om 2018 som öppnas med en Supermån SMÄLL!

En fullmåne den första januari är MYCKET sällsynt och det är en Super Måne dessutom. Vilket bra sätt att börja året! Vad är en Super Måne? Förr sade astrologin att månen var i Perigeum vilket innebar att den var närmast jorden i sin bana och därför verkade större och ljusare. Nu kallas det en Supermåne vilket är roligare och mer beskrivande än Perigeum. Apogeum är termen när månen är längst bort från jorden.

Den 31 januari är också en Supermåne & en Blå Måne (som refererar till en andra fullmåne som inträffar i en kalendermånad) och en förmörkelse dessutom! Detta är årets enda förmörkelse i Nordamerika. Dess totala fas kan ses från väster om Mississippi och i västra Kanada.
December 2017 var också en Supermåne, så vi har 3 i rad! Ganska passande för ett Saint Germain meddelande.

Och självklart är 2018 ett Mästarår! 2 + 0 + 1 + 8 = 11, ett Mästarnummer. Att erhålla ditt Mästarskap kommer att bli lättare i år, trots några ganska tunga astrologiska konfigurationer.
*******
Ett Internationellt Nyårskort till dig.

https://tinyurl.com/2018HappyNY

Jag älskar att få era svar, men jag måste skicka dessa kort TILL min adress FRÅN min adress och sedan skapa en länk till den för att ni ska kunna njuta av dem . Det betyder att om du svarar kommer det från min adress och jag har ingen aning om vem som skickar det om du inte skriver in ett meddelande. Ibland ställs en fråga till mig, och jag kan inte svara dig – så – om du vill ha ett svar från mig, var vänlig och lägg till ditt namn och din e-postadress. Tack så mycket 🙂
*******

Uppstigna Mästaren Saint Germains Nyårsmeddelande 2018

I år kommer vi att göra stora framsteg när det gäller att höja frekvensen för planeten och alla som lever på henne. En helt ny energi kommer i år. En som kommer att föra er till en ny nivå av Varande. . . en början till en Supermänniska. Supermånar till Supermänniska, lite kosmisk humor. Detta är vad ni har väntat på, hoppats på och hängt på för att se det här komma under er livstid.

NI kommer att förändras, världen kommer att förändras, även politiker och företag kommer att förändras, på sätt som du inte kan föreställa dig just nu.

Som min tidigare student Albert Einstein sa en gång: ”Problem kan inte lösas på samma nivå av medvetenhet som de skapades.”

Du och alla kommer att nå en högre nivå av medvetenhet som då kommer att kunna lösa världens problem. Du kommer att se sakerna väldigt annorlunda och lösningarna blir kristallklara.

Hur flyttar du in i denna nya energi och medvetenhet på det snabbaste, mest effektiva och graciösa sättet?

HJÄRTA!

Var i ditt Hjärta, oavsett vad som händer med dig och omkring dig. Det kommer inte alltid vara lätt att göra. Du kommer att få utmaningar. Kaoset och mörkret är inte över, men ditt Hjärta kan hjälpa dig genom det. Det är det enda sättet.

Här är tydliga instruktioner som jag önskar att du ska följa.

1. Var medveten om världen runt dig. Göm inte ditt huvud i sanden. Vet vad som händer i ditt land och världen med politik, utbildning, ekonomi, medicin, väder, miljö och alla andra aspekter av livet.

2. Se på detta utan att fästa dig, döma eller ha känslor. Var det tysta vittnet. Observera bara.

3. Du kommer att se förändringar hända. Du kommer se girighet och korruption förvandlas till vänlighet och respekt för allt liv. Du kommer att se ilska och oenighet bli till fred och harmoni.

4. All vilja ser ut som Mirakler, och det är de, ändå är de inte det, för det är det naturliga tillståndet för den nya energin och medvetenheten som kommer.

5. När du ser på de gamla sätten, girigheten, korruptionen, våldet och tragedierna, VAR NEUTRAL, OCH VAR I DITT HJÄRTA.

6. Använd den violetta flamman varje dag på dig själv och världen. När en händelse inträffar, rikta den violetta flamman till den platsen och transmutera alla lägre energier. Vänd negativiteten till ROSA LJUS – i år använder vi ROSA LJUS – alltid.

7. Skriv ner ALLT du vill uppnå i år, liksom vad du vill bli. Dröm stort! Läs denna lista högt för dig själv en gång i veckan, varje vecka under hela året.

8. Ta hand om dig själv. Ät bra, sov gott, ta tid i naturen, skratta och var glad.

9. Vet att JAG ÄR alltid med dig. Kalla på mig och jag kommer att svara.

Det finns en sång från ”Damn Yankees” som öppnade på Broadway 1955 med titeln ”Du Måste Ha Ett Hjärta ”. Det är ganska banalt enligt dagens standard men meddelandet är guld. Låt det bli vår privata temasång för 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=Mkz-YSRAYdA

Mina djupaste välsignelser till er,

JAG ÄR Den Uppstigna Mästaren Saint Germain.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...