Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 2 januari, 2018

Judas Iskariot

Tisdag 2 januari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag önskar Er en God Fortsättning på det nya året. Jag hoppas att ni har haft det bra under er högtid och att ni har samlat nya krafter inför det år som nu står för dörren. Klockan har ringt in det nya året och det har också ringt in en ny början på er Jord.

I början av detta år så kommer nya saker att ske, saker som kommer att förändra den värld som ni lever i. Kommer alla att se och förstå det undrar ni säkert? Svaret är att många kommer att se och förstå det. Fler än vad som tidigare har varit fallet. Det är många fler än ni tror som följer händelserna på Jorden. De varken syns eller hörs i någon media men de finns där ändå. Det är en stark grupp av förändringsbenägna människor som har vuxit fram på Jorden. De har sökt och funnit sitt mål i livet. Deras tysta men målmedvetna arbete kommer att ge det resultat som många av er längtar efter. De gör allt för att undvika kaos då kaos och stridigheter inte gynnar den utveckling som Jorden nu befinner sig i. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar ni som har sökt er till dessa texter för att hämta lite kraft och inspiration. Använd den kraften och inspirationen till att gå inom er själva varje dag och sök er egen själ. Själen som väntar på att bli en del av dig. En del av ditt liv, helst den främsta delen av ditt liv.

Ja, själen är ivrig nu att få ta del av den förändring som nu har infunnit sig på Jorden. Ni kom ner hit till Jorden av en anledning även om det så bara var för att hitta till ert hjärta och bli ett ljus för Jorden. Ett ljus som gör skillnad, alla som hittar fram till sitt inre ljus gör en stor insats i den förändring som vår Jord nu befinner sig i. Ett stort antal människor valde att gå ner enbart för att få vara detta ljus. Ni förankrar ljuset på Jorden och förändrar livet för er själva och den jord ni lever på. Ni transformerar om en hel värld med det ljus som bor i er. Detta ljus blir tusenfalt starkare i er medvetenhet om att ni bär detta ljus för Moder Jord idag.

Tänd ert ljus för världen kära barn och världen tänder sitt ljus för er. Det är en stor högtidsdag för Jorden och den varar längre än en dag, helg, månad eller år. Ni kan se fram emot många och stora högtidsdagar av värme, ljus och kärlek. Jag har sett många ljus tändas under de senaste månaderna och vart och ett av dem är värt att fira som en högtid. En stilla ljus och fin högtid, likt en pånyttfödelse för alla dem som just nu har tänt sitt ljus och låtit sin inre eld blossa upp på Jorden. Det är sällsamt, vackert och kärleksfullt. De har kommit hem, hem till sin boning, den del som nu befinner sig på Jorden. Ja det finns många vackra själar som vandrar på Jorden idag. De drar sitt strå till stacken och stacken har nu blivit synlig för andra själar som i sin tur lägger dit sitt strå. Det bildas nya stackar lite kors och tvärs på Jorden. Alla dessa stackar samarbetar och en kommunikation av ljus färdas över Jorden och förankrar den nya tidens anda av fred och kärlek. Ni är många nu kära Jordbor som förankrar ljus och kärlek i den tid som är och det växer för varje dag som går. Ur detta föds en visshet och kunskap som kommer att delas av många. Ni bildar en större enhet och kommunikationen blir ljusare och starkare för var dag som går.

Mitt hjärta slår för Er kära Jordbor och jag tackar ödmjukt för ert ljus och er kärlek. Moder Jord dansar och sjunger med er idag och sänder Er sin stora kärlek.

Stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...