Änglarna, 18 april 2015

Meddelande från Änglarna

18 april, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Fira! Ni växer! Det är en fantastiskt kraftfull energi på jorden just nu. Känn in, ställ in och fokusera på det som ni älskar. Försök att sträva efter att fokusera på kärlek oavsett situationen som ni befinner er i.

Tänk på den svåraste personen i era liv. Vad kan ni älska hos dem? Kanske kan ni älska det faktum att de har lärt er att omfamna större gränser, eller att lära er nya nivåer av omdöme. Kanske har de oavsiktligt lärt er att lyssna till er själva på ett snällt sätt, snarare än att blint lyssna på andra, eller att tro på er själva och era egna känslor snarare än att tro blint på andra. Kanske har de fått er att sträcka er djupt inom er och hitta nya nivåer av tålamod, tolerans och medkänsla – antingen för dem eller för er själva. Oavsett hur “hemsk” ni känner att denna person är, så kan ni hitta någonting där att älska om ni verkligen försöker. Ni kan, om ni väljer det, föreställa er den Gudomliga gnistan av ljus inom dem, oavsett hur liten eller gömd och erkänna att de kommer från precis samma källa som ni.

Om ni befinner er i en situation som ni inte tycker om, fråga er själva, hur kan jag älska den…om inte det, så gilla den? Säg till exempel att ni har problem att betala räkningarna. Ni kan tacka Gud för att han ger er ett tillfälle att öka er tro på mirakler och godheten hos andra. Tänk att ni har ett hälsoproblem. Ni kan tacka Gud för den mirakulösa, pågående läkningen och er villighet att växa bortom de ursprungliga orsakerna. Säg att ni vill ha ett nytt jobb men inte har en aning om hur ni ska hitta ett. Ni kan tacka Gud för att få önskan efter mer placerad inom er och tacka i förväg för det nya jobbet som kommer. I alla fall kan ni ta upp mer kärlek till ytan. Genom att göra det så transformerar ni inte bara era hjärtan utan hela era liv.

Kära ni, vi älskar er! Vi ser kärlek var vi än tittar. Vi ser de tuffa situationerna som tillfälliga, de svåra själarna som de som helt enkelt glömde. Vi vet att i alla fall, i alla varelser och i alla saker finns det kärlek som försöker komma upp till ytan. Det är därför vi lever i kärlek! Ni kan också göra det. Allt som behövs är övning.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...