Änglarna, 7 mars 2015

Meddelande från Änglarna

7 mars 2015

Kanal: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

När ni rör er emot större ljus, var snälla mot er själva och varandra, kära ni, för just när ni tar ficklampan in mot ett mörklagt rum och ser all smuts och damm, så också när ni ökar ert ljus – kommer ni att se alla de områden i livet där ni har ställt in er för mindre än den kärlek som ni verkligen önskar.

Ni kommer att upptäcka er själva ibland bli irriterade, oigenkännande nere, eller att ni motstår saker som inte längre passar er. Även om det är en normal eller naturlig fas, är tricket till lycka helt enkelt att erkänna dessa känslor och gå vidare med att skapa ett liv som matchar era nya vibrationer.

Anta till exempel att du har råkat ut för ett mindre kärleksfullt beteende från någon annan. Du lär dig, växer och ökar ditt ljus. Även om önskan är att älska världen och dig själv mer. Först kanske du plötsligt finner dig själv bli upprörd, intolerant och irriterad över dessa beteenden vilka tidigare verkade ”acceptabla”.

Fira om du känner det, men med alla medel, försök att inte ta ut din upprördhet på andra inblandade personer, för i verkligheten var det du som var i situationen, du som inte sa ifrån, eller du som gav upp att hitta ett sätt att kommunicera. Vi föreslår inte alls att ni ”mästrar er själva”, utan snarare att ni påminner er själva… ”Jag hade kraften att stanna i situationen och nu har jag makten att göra andra val”.

Vad är det mest kärleksfulla man kan göra? Gå privat, inom sig? ”Lätta på trycket? Ha en kärleksfull konversation eller kanske sätta några fasta gränser? Fråga er själva kära ni, gör sen förändringar. Din upprördhet inträffar bara för att du har fört ficklampan till ett mörkt rum och nu vill du ”städa upp”. Du vill öka ljuset i ditt liv och sluta upp att tillåta mörkret fördunkla ditt ljus.

Om du tillåter dig själv lite hälsosamt utlopp, och sen beslutar dig för ett kärleksfullt agerande eller förändring, kommer upprördheten att avta. Kärleken kommer återigen att börja flöda. Du kommer att se att du aldrig behöver ge bort din makt till någon annan eller till en situation, utan snarare måste du helt enkelt äga din makt för att göra kärleksfulla val.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Översättning: Mie Fjällvide – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...