Änglarna av De Vita Stjärnornas Ljus genom Orakel Sara, 28 juni, 2023

 
De Vita Stjärnorna strömmar ner i Er och omger Er nu med sin visdom. De stärker Era kroppars DNA för framtida energiförändringar, och de väcker i Er en uråldrig visdom med sin mycket höga energi 🕊🧚‍♀️🌟💜🙏💜🌟🧚‍♀️🕊
För de härstammar från en uråldrig tid, långt före Er nuvarande civilisation. De omger Er med sitt vita täcke fyllt av Vita Stjärnor. De kommer till Jorden under perioder, när utvecklingen på Jorden tar en ny riktning och ändrar bana. Och Ni befinner Er nu i en sådan period.
De Vita Stjärnorna förser Er med uråldrig visdom och perspektiv, samt med en förmåga att förändra Era liv och världen utöver det vanliga, just eftersom Ni är på väg in i en annan tid – Den Vita Tiden.
Den Vita Tiden är en övergångstid, som kommer att pågå som tydligast under åren 2024-2028. Många av Er själar inkarnerade på Jorden kommer då att välja olika sätt att kliva ur befintliga samhällssystem och skapa nya mera rättvisa system. System som inte kostar varken Er eller Moder Jord kraft och energi, utan system som återför Er i ett mera naturligt kretslopp.
Ni kommer att börja bygga nya parallella system, som möjliggör ett helt annat samspel mellan människa och Moder Jord. Dessa parallella system kommer många inledningsvis att skratta åt och finna absurda, men de kommer snabbt att ta fart och sprida sig över Jorden, växa och förgrena sig.
Ni kommer att skapa flera olika nya system, parallellt med varandra. Insikten om att inte ett enda system är rätt eller fungerar för alla kommer mer och mer att uppdaga sig hos människan.
De Vita Stjärnorna kommer till Er för att hjälpa Er i denna omväxling, där Ni successivt återgår till ett mer naturligt kretslopp – som Ni själva är sprungna ur.
I Ert Tredje Öga placeras nu en stor Vit Stjärna. Den gör Er lite trötta och dåsiga, då dess energi är både uråldrig och samtidigt extremt hög.
Änglarna från de Vita Stjärnornas dimension hjälper Er med omställningen i energifrekvens. Ni behöver fortsatt mycket vatten och även rörelse utan stress, för att energifrekvensen ska assimileras i Era system.
De Vita Stjärnorna arbetar även genom vita duvor. Dessa är budbärare och symbolen för fred hos Er. En stark fredsenergi kommer även ner till Er Jord, då många människor är otroligt trötta på krig och konflikter, och inte heller ser någon väg ut ur dessa. Be därför De Vita Stjärnorna att strömma ner ännu mer över de områden på Er jord som behöver dem som allra mest.
De Vita Stjärnorna är skapade ur Den Helige Andes famn. De är därför också fyllda av oerhört starkt vägledningsljus. Och detta behöver Ni så mycket av nu, när Ni ska skapa nya system vid sidan av de gamla.
Så lägg Er ner eller sätt Er. Stilla Era tankar och visualisera hur Ni tar emot de Vita Stjärnorna. Se dem gå ner in i Era kroppar, chakrasystem och energikroppar för att öppna och förnya Era själars frekvenser i denna ack så viktiga process.
För Era själar tar snabbt och lätt emot deras energi. Det är Era kroppar som har det tufft i omvandlingen som sker, då deras frekvensförändring blir stor och djupgående.
Så tacka för all denna fantastiska energi som Ni nu får ta emot. Vet att den för Er vidare framåt på bästa sätt, även om energin i själva mottagandet kan göra Er trötta och dåsiga.
Ta hand om vad som sker i Ert inre. Skriv gärna ner Era tankar. Drick mycket vatten och rör lite på Er dagligen. Förändra Era levnadsvanor om Ni känner Er manade till detta, även om dessa förändringar kräver en del justeringar av Er.
Energin är nu väldigt hög. Era själar hänger med, men inte Era kroppar på samma sätt. Känslorna är reaktioner på Era inre förändringar som nu går väldigt djupt. Därför kan känslor komma från ingenstans och lika plötsligt klinga av.
Vet att Ni är nu på väg att bli ännu mera de Ni är menade att vara. Ni är inte inkarnerade på Jorden nu för att vandra avstängda och blinda. Ni är inkarnerade för att vandra själens väg, vägledda av Anden och påfyllda igenom Era hjärtans högsta allra mest kärleksfulla kraft.
Lita till Ert inre och den väg det väljer åt Er. Allt är meningen, så låt därför processen gå på djupet och fyll på med det som gläder Er som mest.
Vi är änglarna av De Vita Stjärnornas ljus och Vi kommunicerar med Er emellan deras gnistor och Era hjärtans puls-slag. Allt är ett och Vi roterar tillsammans i denna evinnerliga dans av både uråldrig och hög energi.
Vi följer Er på dagen och Vi är med Er på natten – då är Ni extra mottagliga för Vår energi.
Vi möts i den tidiga morgontimmen och i den sena skymningen. Där världarna passerar varandra – och så även Vi.
Änglarna av De Vita Stjärnornas Ljus genom Orakel Sara

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *