Änglarna via Ann Albers, 11 maj 2019

Änglarna, 11 maj 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Grattis på Mors Dag till er som vårdar liv i någon form. Vare sig ni är man eller kvinna finns den Gudomliga Moderns energi inom er. Det är den Gudomliga Moderns energi som när, inte bara er själva och någon annan, utan också era idéer, era projekt och era planer. Det är den Gudomliga Moderns energi som hjälper er att sitta i tysthet och ta emot Guds kärlek. För inom Gud, mina kära, finns all energi, och all energi finns närvarande inom er till en viss grad.

Ta en paus och andas! Känn den milda närvaron och energin från den Gudomliga Modern inom er. För vissa kan detta ta sig form av – Maria, Quan Yin, ett helgon eller en guru. För andra kan det kännas som en mild men kraftfull närvaro. Gud är Gud, mina kära. Det Gudomliga innehåller allt. Det Gudomliga gör sig själv känd inom alla. Men idag ber vi er att använda er intention och slappna av i armarna och energin av Guds Moderliga närvaro.

Det spelar ingen roll om er fysiska mamma vårdade er eller inte, ni kan ändå ta fram den Gudomliga Moderns närvaro inom er. Om er fysiska mamma förkroppsligar dessa egenskaper, anse er själva som lyckligt lottade. Om inte, be om att hitta dem inom er själva. Älska er själva. Vårda er själva. Ta hand om er själva. Fira era goda idéer och lugna er själva när ni känner er utmanade.

Oavsett vilken form energin tar, vill ni alla känna er omhuldade och älskade. Ni kan finna det här hos en man, kvinna, moder, naturen eller inom er själva.

Den Gudomliga Moderns energi är mjuk och stark, därför att ”hon” vill att ni ska känna er älskade och stödda. Den Gudomliga Moderns energi styr er på ett milt sätt. Energin hos den Gudomliga Modern hjälper er att hedra ert hjärta, ger er vägledning och lär er att vara i ständig salighet.

Kanske kan ni denna Mors Dag, vilket ni är mor eller inte, göra något snällt för er själva eller kanske för er fysiska mamma. Om er fysiska mamma inte vårdade er, skicka ljus till hennes själ. Om hon finns bland oss, berätta då för henne allt det ni uppskattade hos henne, eller tala ärligt om för henne alla de saker ni hade önskat att hon hade varit.

Öppna ert hjärta för kärleken och Närvaron av det Gudomliga inom er, och i morgon firar vi detta med den feminina energins närvaro, som finns inom er alla.

En bra Mors Dag önskar vi var och en av er – man, kvinna, mamma eller inte, för var och en har givit upphov till större ljus i den här världen och vårdat dess flamma i era egna hjärtan.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...