Änglarna via Ann Albers, 3 september.

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

3 september 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Även om det kan verka så ibland, så är livet aldrig ”ute efter att ta er”. I verkligheten, så Försöker Livet att älska er. Varendaste erfarenhet i era liv har ett syfte och värde, för i varje ögonblick, försöker livet vägleda er ännu närmare sanningen i Skaparens kärlek.

Om ni är villiga att ta till er detta perspektiv, kommer ni att börja se att det som förefaller vara en utmaning idag, kan bli en enorm välsignelse imorgon, att motgångar eller ställen när ni sitter fast, finns där för att universum arbetar bakom scenen för att hjälpa er, eller ni behöver tid att vila, omvärdera, eller byta riktning, och att ett avslag idag, kan tvinga er att omfamna en vänligare och mer kärleksfull plan imorgon.

När livet ger er en utmaning, avslag eller besvikelse, så istället för att slänga upp händerna i luften och anta det värsta, försök istället att anta det bästa!

Föreställ er i dessa fall (för det är för det allra mesta sant) att det Gudomliga viskar, ”Jag har något bättre för er. Jag ser en vänligare väg till era drömmar. Jag ser något mer genuint i era hjärtan än vad ni tror att ni vill ha.Jag vill ge er ett tillfälle att växa i självkärlek, så att ni kommer att tillåta Mig att älska er mer…”

Sannerligen, kära vänner, om ni är villiga att omfamna era utmaningar, med förståelsen att de inte är ”ute efter er”, utan snarare ”ute efter att älska er”, kan ni segla igenom dem med fantastisk smidighet i i en ännu gladare verklighet.

Om ni kan omfamna era avslag, kommer ni att inse att livet bara styrde er utmed en vänligare väg.

Om ni kan omfamna era motgångar och besvikelser, med en attityd av, ”Nåja, jag gillar inte detta, men jag tror på att det finns en anledning,” så öppnar ni upp för en större möjlighet, lätthet och behag. Ni kanske måste byta riktning, sakta ner, eller lyssna på er inre vägledning. I varje fall, så avslöjas en mer kärleksfull väg.

Även i era mörkaste stunder, försöker kärleken att avslöja sig själv. När ni inte kan se den, fråga er själva två enkla frågor:

”Kära Gudomliga Kärlek, vad önskar ni åt mig nu?”

”Vad är det allra bästa resultate jag kan föreställa mig?”

Tro på svaren ni får, i stunden, för stunden. Välj att omfamna äventyret med kärlek. När ni för in kärlek i situationen, kommer kärleken att avslöjas. Kärleken som lever i all skapelse försöker alltid att vägleda er mot ett mer kärleksfullt liv…även när det förefaller att bara vara motsatsen.

Gud Välsignar Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

 

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...