Änglarna via Ann Albers, 12 december, 2020

Änglarna

Via Ann Albers, 12 december 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ni är alla så väldigt värdefulla och viktiga för den här världen. Ni är ljuset som strålar genom träden, ljuset i menoran och hoppets stråle som lyser så starkt i en värld där så många vackra själar är stela av rädsla. Ert ljus, ert hopp, er kärlek, er Närvaro och era positiva förväntningar är de viktigaste sakerna ni kan dela med er av till mänskligheten under den kommande julhelgen.

Ge er själva en liten gåva nu. Ta ett ögonblick och titta noga på er omedelbara omgivning för att centrera er själva i ögonblicket. Andas som om ni kunde andas in er ande i kroppen, som en hand som perfekt skulle glida in i en handske. Oavsett hur ert liv ser ut just nu, och oavsett hur världen ser ut, föreställ er själva ett liv och en värld som ni älskar. Hur skulle ert liv se ut? Var skulle ni bo? Vad skulle ni göra? Vad skulle vara annorlunda i er värld? Ta er tid att fördjupa er i denna fantasi – i en möjlig framtid som ni just nu fokuserar er uppmärksamhet på.

Varje gång ni har en stund över – pausa! Koncentrera er på ögonblicket. Andas in er ande hela vägen in i er kropp och låt den glida hela vägen ner till era fingrar och tår. Dröm om en verklighet där ert liv är fyllt med kärlek. Dröm om en värld där det finns respekt för alla trosuppfattningar och åsikter. Dröm en mänsklig ras som värnar om Moder Jord. Föreställ er att människor kramas, firar, håller varandra i händerna, arbetar med gemensamma projekt, strålar av hälsa och hedrar varandras olikheter. Dröm om det mest fantastiska liv ni kan tänka er.

Varje gång ni fokuserar med kärlek på denna underbara framtid, ger ni er själva och världen en gåva att stärka essensen av den verkligheten. Varje gång ni drömmer med glädje – utan förbehåll och utan att oroa er för hur eller varför eller när – ger ni en gåva av en underbar framtid till er själva och världen.

Tillåt er själva, detta år, att uppleva julen genom ett barns ögon. Tillåt er att drömma om den bästa möjliga framtiden, så som ett barn drömmer om klapparna de kommer att få på julafton. Se bortom pandemin, vaccinerna, politiken, era meningsskiljaktigheter, rädslor och frustrationer, och dröm om de saker som ni som mänskliga varelser delar. Ni vill alla ha kärlek, hälsa, trygghet och frihet. Ni vill alla att Moder Jord ska kunna dela med sig av sina resurser till kommande generationer. Stärk den framtiden med era förväntningar. Precis här och nu har ni makten att skapa en bättre värld. Ni har befogenhet att stärka kärleken.

Det kanske tar sin tid för resten av världen att komma ikapp era visioner, men ju fler av er som vågar föreställa sig en bättre värld, desto snabbare kommer den verkligheten att manifestera sig omkring er. Ännu tidigare kommer ni att manifestera ett bättre liv för er själva, ett liv som ni älskar.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...