Änglarna via Ann Albers, 14 april 2024 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 14 april 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

För några veckor sedan talade vi om er eviga natur. Ni lever för evigt, kära ni. Det gör allaandra varelser också. Mänsklighetens, djurens, växternas, trädens själar och själva Jorden, är delar av det vackra energifält som inte kan och aldrig kommer att upphöra att existera. Som Ett med er skapare fördjupar ni er i denna 3D-värld ett tag, och expanderar sedan tillbaka till kärlek – er sanna natur – när ni gör er sorti. 

När ni övergår till ett andligt väsen igen, har ni en kropp som är en projektion av ert medvetande men är inte den täta kropp ni lever i medan ni befinner er i er fysiska värld. Det är en kropp gjord av ljus. Även om ni kan kramas och äta och göra vad ni vill i himlen, så finns det en medvetenhet om er själva som energi och en medvetenhet om den Enda kärlek som lever inom allt. 

På Jorden sänker ni ner er själva i fantastiska biologiska kroppar. De är storslagna mirakel. Varje cell är en medveten varelse, väldigt likt ett litet djur, alltid villig att älska, alltid villig att överlämna sig till den ständiga strömmen av vägledning, information och healing från Källan. Det är därför vi ber er att älska era kroppar, älska era celler och bekräfta för dem att ni tror på deras förmåga att återgå till sin ursprungliga design. När ni lever i rädsla klämmer ni åt ljusets flöde. När ni lever i ilska gör ni samma sak. När ni hittar något att älska, uppskatta eller bara njuta av en stund av avslappnad förnöjsamhet, öppnar ni återigen flödet och låter era små celleratt återigen ta emot sina instruktioner direkt från Källan. 

När det är dags att återvända till himlen har era celler, efter att ha gjort sitt jobb, också dragit tillbaka sina 3D-former och återigen smält samman med det större medvetandet som ni är. Det finns ingenting i den fysiska världen som kommer att vara för evigt, medan allt i den andliga världen kommer att bestå för evigt. 

Detta är inte menat att skrämma er, utan snarare att inspirera er att njuta av denna vackra och temporära verklighet som ni för tillfället färdas i. Njut av den utsökta känslan av att kunna röra vid era egna händer i den fysiska världen, och ge er själva eller någon annan en kram. Njut av miraklet med er egen hud. Njut av den svalkande känslan av en skvätt vatten i ansiktet eller en klunk te. Njut av era sinnen. De är unika för er planet Jorden och absolut en upplevelse ni inte får missa.  

Vi uppmuntrar er också att ta er tid att regelbundet gå bortom den sensoriska världen och komma i kontakt med ert eviga väsen. Att ansluta till Källan kan hjälpa er att verkligen njuta av er fysiska verklighet, då ni känner kärleken bakom Den oftare. Efter era meditationer eller böner, njut av er 3D-verklighet! Ta med er ande in i det till fullo genom att leva i nuet med så mycket kärlek och uppskattning som ni kan. Gör inte detta för att verka “heliga.” Gör det inte för att uppnå något. Gör det för att det mänskliga livet är en fantastisk upplevelse som inte ska hastas igenom, utan snarare avnjutas. 

Ni kommer absolut att ha sinnen i himlen bortom era vildaste drömmar, men det är något enastående med att vara nedsänkt i er fysiska sinnevärld, som absolut inte ska tas för given. Vi har till och med svårt att sätta ord på det. I himlen finns det kärlek bortom era vildaste drömmar. Där finns musik i luften och färger bortom ert fysiska spektrum. Allt är färgat med kärlek och är vackrare än ord kan uttrycka. Och ändå finns det något så värdefullt med ertfysiska 3D, som ni kommer att uppskatta när ni väl kommer till andra sidan, för det är en upplevelse som är unik, dyrbar och vacker och ack så påtaglig på sätt som är svåra att beskriva tills ni återvänder till ljuset.  

Just nu, på er Jord, kan ni sätta på er ett par glasögon och besöka vilken plats som helst på Jorden på ett sätt som verkar mycket verkligt. Ni kan se, höra och nästan röra vid de utrymmen ni kan se från ert eget hem. Er dator kan få dessa platser att verka perfekta och fylla dem med all tänkbar skönhet. Men hur mycket intressantare och njutbarare är det inte att ta av sig glasögonen och använda sina egna ögon och sinnen för att uppleva den ofullkomliga “verkliga 3D-verkligheten som ni måste köra, flyga eller gå för att se. Hur vackert är det inte att uppleva världen genom era fysiska sinnen. Den här analogin har sina begränsningar, men vi uppmuntrar er helt enkelt att njuta av er fysiska värld medan ni är i den, i vetskap om att det finns så mycket mer bakom den som ni inte kan se.  

Era nära och kära, som har gått över, är med er och går ofta alldeles intill er. Era djur i andevärlden springer runt med glädje och besöker både släktingar i himlen och dem de älskar på Jorden. Om ni krossar ett glas kommer kärlekens ande, som höll samman det, helt enkelt att släppas ut i etern igen, redo att ta form när ni styr det.  

Så när ni märker att ni är rädda för att förlora något eller någon, andas. När ni är rädda för att förlora pengar, ett jobb eller något annat, andas. Påminn er själva om att alla 3D saker är tillfälliga. Om ni förlorar en älskad person, var medvetna om att de lever vidare. Om ni förlorar ett jobb lever de bra delarna av det jobbet vidare, och ni kommer att hitta “andan” av det bättre jobbet i ett nytt. Om ni förlorar lite pengar kommer bankkontot tillfälligt att vara lite lägre, men överflödets anda lever inom er och bara väntar på att fokuseras tillbaka, så att ni kan njuta av det med ännu mer uppskattning.  

Kära ni, värdesätt era jordiska liv. Det är en värdefull erfarenhet, även om det ofta är en utmaning. Det finns inte ett ögonblick i ert liv som kommer att kännas bortkastat när ni en dag ser på det från himlen. Under tiden kan ni njuta av gräset under era fötter, solens värme i ert ansikte, doften av er middag och beröringen av en kär person, för er tid på Jorden, hur lång den än må vara, är en upplevelse värd att uppskatta. Ha inte bråttom till mållinjen. Njut av det ni har här och nu, och i den stundens lycka förblir ni och era celler öppna för välbefinnandet, glädjen, överflödet och Kärleken som är en del av ert eviga flöde.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *