Änglarna via Ann Albers, 22 oktober 2016

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 22 oktober 2016

Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Det kommer alltid att finnas ”distraktioner” i era liv och det kommer alltid att finnas saker ni måste göra, som ni känner håller borta från att skapa det liv ni vill ha. Det kommer alltid att finnas ”avbrott” i era liv, och det kommer alltid att finnas saker som inte ser ut så som ni hade önskat.

Så hur ska ni någonsin kunna uppnå era drömmar, när en stor del av ert liv måste användas för att fokusera på ”nödvändiga” uppgifter för att överleva, och när ni inte har kontroll på världen omkring er? Svaret är enklare än ni tror.

Ni blir presenterade för ”möjligheten” att hitta och skapa kärlek i varje ögonblick.

När ni börjar söka kärlek i varje ögonblick och ger kärlek i varje stund, har ni alltid möjlighet att njuta av den essens ni söker. Varje dröm ni har, varje objekt, relation eller situation ni söker, är helt enkelt en önskan om en större och större manifestation av kärlek i era liv.

Anta, till exempel, att ni vill ha ett hus men inte har en aning om hur ni någonsin kommer att ha råd med ett. Ni har just börjat spara då bilen går sönder. Hur kan denna ”störning” i ert sparande hjälpa er? Ni kanske behöver bilen i ert arbete. Tillit. Var glada att ni har en bil och att ni har pengar att betala reparationerna med.

Istället för att se det här som en brist och ett ”avbrott” i ert sparande, så ponera att ni nu på något sätt ges en möjlighet att se allt det fina ni redan har i era liv, och i tacksamhet för det lättare attrahera ett hus. Genom att se den här ”störningen” som en positiv möjlighet, utvidgar ni ert medvetande till en kärleksfull verklighet som, vid rätt tillfälle, kommer att manifestera ett hus på ett perfekt sätt.

Anta att ni vill ha ett större finansiellt överflöd i allmänhet. Ni börjar som de flesta människor gör, genom att arbeta mer och oftare. Ni blir upprörda när diskmaskinen går sönder, när trafiken är långsam eller när någon avbryter er. Ni har arbete att göra och ni måste tjäna pengar! I denna stressfulla situation är ni inte ens nära att njuta av kärlekens eller överflödets energi.

Det är bättre att säga: ”Ok, jag kommer att arbeta hårdare, smartare och mer, men när jag behöver en paus, kommer jag att ta en. När jag blir avbruten kommer jag att vara ärlig och säga att jag måste arbeta, eller så kommer jag att njuta av avbrottet. När trafiken är långsam eller när någonting går sönder, kommer jag att anta att Universum arbetar för min räkning, även om jag just då inte kan se det.” I denna situation är ni redan ”rika” och ni kommer lättare att dra till er mer.

Anta att ni letar efter kärlek. Ni kollar dejtingsajterna ofta. Ni går ut varje helg. Ni finner detta trist och tråkigt, men alla era vänner säger att ni ”måste” göra det för att hitta en relation. Plötsligt ”avbryter” livet er. Ni har mycket att göra på jobbet och ni har ingen energi kvar till att gå ut. Era vänner och er familj behöver er. Hur ska ni någonsin kunna hitta någon?

Tja, kära vänner, se på dessa ”störningar” som möjligheter att skifta er energi. Kan ni se kärleken? Universum kanske vill att ni vilar och inser att ni håller på att bränna ut er på alla områden i livet. Universum kanske uppmanar er att umgås med vänner så att ni kommer ihåg hur äkta kärlek känns. Universum kanske uppmanar er att lära er var era gränser går, så att ni faktiskt väljer rätt sällskap och undviker de felaktiga.

Det finns ett antal skäl till att livet ”avbryter” er, men dessa ”avbrott” är alltid möjligheter att hitta kärlek, att tacka för det överflöd som livet erbjuder er och att utöva mer kärlek för er själva.

Om ni övar er i att se dessa ”störningar” i livet, inte som ”distraktioner” utan helt enkelt som att ”livet försöker älska er” kommer ni att finna att de är möjligheter till att förändra er energi och är därför en del av själva drömmen ni håller på att skapa!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...