Änglarna via Ann Albers, 16 april 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 16 april 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni lever i spännande tider! Så många av er är bekymrade över världens tillstånd, och ändå erbjuder er värld, från vårt eviga perspektiv, på så många underbara möjligheter just nu. Ni kan få kontakt med varandra som aldrig förr. Ni kan dela information som aldrig förr. Ni kan interagera, bevittna och uppleva mer än ni någonsin tidigare gjort. Världen har blivit er familj och hela Jorden ert hem.
En del av detta beror på er moderna teknik. Internet öppnade upp för kontakter över hela er värld. Innan den här tekniken fanns växte de flesta människor upp i relativt slutna system. De påverkades av vänner, familj, kyrkan, samhället och kanske några noggrant kontrollerade nyheter, men inte mycket mer. Nu kan ni få tillgång till idéer, inspiration, innovation och nästan allt ni önskar. Ni kan laga mat efter ett recept från ett land ni aldrig kommer att besöka, och uppmuntra eller hjälpa en främling ni aldrig kommer att möta. Mer än någonsin tidigare i den mänskliga historien kan ni uppleva er koppling till varandra.
På samma sätt kommer era framväxande teknologier att ge er tillgång till helt nya sätt att kombinera information, och göra era kreativa idéer verkliga. Vi firar er expansion och utforskning. Tekniken kontrollerar er inte, eftersom ni är skapare. Det är upp till er hur ni vill använda den. Det är varken bra eller dåligt. Det är helt enkelt ett verktyg som lyder vibrationslagen på samma sätt som resten av det skapade Universum.
Använd er teknik med kärlek, och ni kommer att finna kärlek. Använd den med rädsla, och ni kommer att finna den skrämmande. Ingenting finns utanför vibrationslagarna. Det är helt enkelt så ert Universum fungerar.
I själva verket är världen inte bättre eller sämre än den var i forna tider. Ni hade bara inte sociala medier då! Ni kunde inte se vad andra inte ville att ni skulle se. Nu kan ni det. Nu kan ni bevittna det bästa och det värsta av mänskligheten. Nu kan ni se saker när de inträffar. Men det som avslöjas kan dock helas, och även om en del av de saker ni bevittnar är fruktansvärda är de goda nyheterna att ni – kollektivt – gör något åt dem. Ni har tagit in dem som i aldrig kommer att träffa i ert hjärta och i era böner. En del av er har skickat pengar eller resurser till er mänskliga familj, vid ett eller annat tillfälle i era liv. Några av er har adopterat barn, skrivit under petitioner eller suttit tysta i ert eget bekväma hem och fokuserat all er kärlek på de mindre lyckligt lottade.
Med större exponering av världen krävs dock större urskiljning. Mer än någonsin tidigare är det viktigt för er att hantera er vibration, så att ni kan lita på era känslor. När ni är i en hög och kärleksfull vibration är det som känns bra för er bra, och det som känns dåligt är inte det ni vill fokusera på.
Det är särskilt viktigt nu, eftersom ni inte alltid kan lita på det ni ser och hör. Det här är inte ett nytt fenomen. Det har alltid funnits opålitliga personer som har hällt gift (eller vatten) i vackra förpackningar och sålt dem som ”läkande medicin.” Det har alltid funnit de som kan berätta en övertygande lögn eller måla upp en falsk bild. Med era sociala medier, Internet och nya tekniker, är kapaciteten att förfalska information större än någonsin. Men så är också förmågan att sprida underbara idéer och information, få kontakt på nya sätt och omfamna det faktum att ni är en mänsklig familj.
Så, mina kära, fortsätt att sträva efter bättre tankar och känslor eftersom ni kan lita på er själva i en högre vibrationsenergi. Oroa er inte för vem som talar sanning och vem som inte gör det. Berätta sanningen för er själva – att ni lever i ett kärleksfull och storslaget Universum som alltid vägleder er mot det ni önskar uppleva. Ni är inte utlämnade till teknik, system eller andra människor, oavsett hur imponerande de verkar. Ni är endast och alltid utlämnade till er egen vibration.
I en kärleksfull vibration anpassar ni er till sanningen om det Gudomliga inom er, och denna Närvaro kommer alltid att vägleda er i kärlek.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *