Änglarna via Ann Albers, 22 oktober 2023 

 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 22 oktober 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Föreställ er att ni har ett ljus eller en liten lampa som är ert ljus i mörkret. Om vinden blåser skulle ni skydda lågan. Om oljan eller vaxet skulle ta slut, skulle ni fylla på det. Om någon skulle försöka blåsa ut lågan, skulle ni göra ert bästa för att komma bort från den personen. Om ni gick i mörker skulle ni gå långt för att skydda ert ljus. 

På samma sätt, i en värld av kontraster, är det viktigt att ta hand om ljuset inom er. Det är en omsorg om er själva och de omkring er att vara i ett så fridfullt tillstånd som möjligt. När ni ger er själ energi med idéer, tankar, aktiviteter som ger näring till er själ, håller ni det ljuset brinnande inombords. Ni kan inte alltid förändra era omständigheter och ni kan absolut inte förändra dem omkring er, men ni kan alltid skifta er uppmärksamhet. Ni kan välja att leva i ert inre, där ljuset inte kan dämpas. 

Slut ögonen för ett ögonblick och ställ en enkel fråga. “Kära Ande av Ljus och Kärlek inom mig, skulle du vilja fokusera just nu?” Se vad som dyker upp i ert huvud. Kärlekens ande som lever inom er är ingen mindre än Kärleken som skapar världar. Det Gudomliga vet alltid vad som kommer att värma ert hjärta, får er att le eller lyfta upp er. I tider av rädsla kanske ni blir överraskade över de små saker som dyker upp i ert huvud som svar på er fråga, men de kommer hur som helst att ge er en stund av tröst eller glädje. 

När något upprör er fråga: “Kära Ande av Ljus och Kärlek, skulle du vilja fokusera just nu?” Ta en stund och njut av tanken. När ni inte kan fixa något, någon eller någon situation, kan samma Källa som erbjuder er denna godhet leda er till lösningar av alla livets utmaningar.  

Det kommer aldrig att finnas en tid på Jorden när allt är perfekt. Det kommer aldrig att finnas en tid när två människor kommer överens om allting. Det är en värld av mångfald med miljarder själar som gör miljontals val varje dag.  

Det finns vissa saker i er värld som ni aldrig kommer att må bra av. De kommer att göra er ledsna, upprörda eller få er att känna er hjälplösa. På en tredimensionell nivå kanske det inte finns något ni kan göra, och det kan kännas omöjligt att inte känna något annat än sorg eller ilska när ni ser meningslösa, kärlekslösa handlingar i er värld. Slösa inte på det lilla ljuset på att försöka få mörkret att bli ljust. Fokusera istället på ert ljus och lys upp mörkret. Ljuset kämpar inte mot mörkret. Det lyser och mörkret försvinner i dess närvaro. 

I praktiken kan ni spendera en livstid med att se på fasorna i er värld, och känna er arga, ledsna och hjälplösa. Ni skulle inte kunna göra något för att förändra dem. Alternativet är att snabbt konstatera att det här mörkret finns, och sedan vända er mot ert ljus och vårda det. Bli en ledstjärna, kära ni. I en värld där så många känner hopplöshet, visa med er vänlighet att ljuset lever och mår bra. I en värld där det finns en högljudd minoritet som är grym, fortsätt att överträffa dem med er vänlighet. I en värld där de vilsna skriker åt varandra och försöker väcka rädsla och ilska, var de fredsvågor som dränker deras ilskna budskap. I en värld där så mycket av det ni ser är manipulation, vänd er till sanningens ljus inom er och fokusera på det ni vet är rätt för er själva.   

Kära ni, det där lilla ljuset försöker inte att släcka mörkret. Det vill bara lysa och stråla och skina ännu starkare. Kärlekens ljus inom er vill vila, vara snäll och interagera harmoniskt och vackert. När andra inte gör det är det okej att “vända andra kinden till” och förbli tyst, gå därifrån och helt enkelt observera. Det är okej att fokusera på njutningen av en varm kopp te och uppskatta dess arom, även när så många kämpar. Ni kan inte stoppa vissa saker i er 3D-värld, de måste spela ut sig själva tills skådespelarna i pjäsen väljer nya roller, men ni kan stoppa er själva från att delta i dessa vibrationer. 

Ni har ett värdefullt ljus inom er. Fyll det med det som gläder, tröstar, lyfter och inspirerar er. Detta ljus, mina kära, är ert hjärta, er vänlighet och er kärlek. Det är det Gudomliga som alltid strävar efter att finna det som ger er lättnad, tröst och glädje.  

Slappna av och ta emot. Vi stödjer alltid den lågan med vår vägledning. På så många små och värdefulla sätt viskar vi tankar, idéer och inspirationer som kommer att hjälpa till att hålla ert ljus levande och ljust. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 


Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *