Kollektivet av Uppstigna Mästare via Daniel Scranton, 23 oktober, 2023

 

 

A Healing for Earth & Her Inhabitants ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi är här, nu, i denna överföring redo att ge planeten Jorden och alla hennes invånare ett helande. Vi sänder mer än ord genom kanalen här, och vi vill att ni alla ska inse att de helande energierna som kommer fram är för er och för alla andra, eftersom alla bär på någon sorts tyngd, något slags trauma. Alla där på jorden behöver få mer helande, och därför erbjuder vi de helande energierna, och vi inbjuder er att ta emot dem i era kroppar och i era sinnen. Vi försöker hjälpa dig att öppna dina sinnen så att du kan tro på möjligheten till helande. Vi inbjuder dig att frigöra dig, att släppa all spänning som du håller i din kropp just nu, så att du kan ta emot erbjudandet om vår helande.

Vi inbjuder er att se er själva som redan helade. Lyssna nu på hur det känns för dig. Välkommen till all hjälp, allt stöd och alla resurser eftersom de alla kommer till dig, och de kan tas emot av dem som har öppna sinnen, öppna hjärtan och öppna armar. Kom ihåg att du är där för att uppleva allt. Du är där för att uppleva att bli sårad och bli sjuk. Du är där för att uppleva hur det känns när du har känslomässig smärta, fysisk smärta, psykologisk smärta, och du är där för att uppleva ett helande, ett släpp av det som har orsakat smärtan. Du är där för att uppleva glädje, för att koppla ihop det fysiska med det icke-fysiska, för att känna igen vem du verkligen är medan du är kvar i din fysiska kropp. Du är där för att höja medvetandet om dig själv och andra.

Och när du får helande har du något mer att ge till dem du är där för att tjäna. Och så tjänar det dig att bli helad, och det tjänar alla andra att du får denna healing, denna energi som vi överför till planeten Jorden just nu från den tolfte dimensionen. Närhelst du får detta meddelande kan du ta emot helandet. Detta är inte ett tidskänsligt meddelande. Sändningen är klar när du tar emot den. Och med ”ni” menar vi er alla. Vila, slappna av, drick mycket vatten och inse att du har så mycket hjälp som kommer till dig från ovan hela tiden. Det är inte på något sätt begränsat till oss och våra sändningar.

Vi inbjuder dig nu att inte bara känna efter det, utan också andas in det hela vägen ner i ditt rotchakra, hela vägen ner i fotsulorna. Andas in det i kärnan av Moder Jord, och skicka nu helandet du har fått dit du vet att det behövs som mest. Och lita på att det kommer dit. Lita på att du redan är helad och att det inte finns något i vägen för att du ska leva ett fullständigt, komplett liv av glädje, kärlek, frid, kreativitet och spänning. Vi stödjer dig i de ansträngningar som du vill ta del av mest, och vi vet att du kan ta dig själv nu till vad du än ska göra härnäst.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *