Änglarna via Ann Albers, 23 april 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 23 april 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
När ni vaknar, ta en stund och fråga er själva vad ni kan göra idag för att ge världen mer kärlek. Ni kanske kan le och få ögonkontakt med en främling. Kanske kan ni be för världen i en minut eller två. Kanske kan ni hålla er kopp te med vördnad och uppskatta den mirakulösa kedjan av händelser och människor som förde denna dryck till ert bord.
Kanske kan ni förlåta någon eller vara snäll mot någon annan. Kanske kan ni välja att vara snällare mot er själva. Det finns otaliga sätt, både stora och små, att föra in lite mer kärlek till den här världen och göra den till en bättre plats, och känna att ni är på en bättre plats i den.
Varje gång ni bidrar med kärlek på något sätt – genom tanke, ord eller handling, kommer ni att känna er anslutning till Källan av all kärlek. Varje gång ni tittar på någon eller något, inklusive er själva med uppskattning, kommer ni att känna uppskattningen av det Gudomliga som ser genom era ögon med vördnad för skapelsen.
Varje gång ni talar vänligt smälter ni samman med strömmar av kärlek som flödar till er planet och blir en ambassadör för kärlek och en arkitekt för en framtida fredsera. Varje gång ni väljer att tillföra lite mer kärlek till världen, står ni i förbindelse med Källan av all kärlek, och ni kommer att känna er mer som er själva än någonsin tidigare.
Om ni tillför lite mer kärlek till världen, ett spel eller en ny vana, kommer ni att upptäcka att ert eget liv förbättras dagligen. Utmana er själva dagligen att göra ert liv lite mer kärleksfullt. Fråga er själva hur ni kan tillföra lite mer kärlek till världen här och nu. Innan ni går till sängs, klappa er själva på axeln för all kärlek ni ger till världen.
Ni skulle bli förvånade över att se hur mycket kärlek ni faktiskt tillför världen varje dag. En dag kommer ni att se det här när ni tittar tillbaka på ert liv, och ni kommer också att se det vackra hjärtat och ljuset som ni väckte till liv. Om ni vill, genom att medvetet välja att dagligen lägga till lite mer kärlek till livet, kommer ni att se den fantastiska och kraftfulla själ som ni faktiskt är … för det finns bara en sann kraft. Det finna bara en sak som varar.
Den kraften, den eviga vibrationen är naturligtvis kärlek. Se om ni kan lägga till lite mer till livet varje dag och livet kommer att reflektera tillbaka till er på så många magiska och underbara sätt.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...