James Gilliland: Faktakontroll av Faktakontrollanterna, Sanningen om Covid, 21 januari, 2022

James Gilliland: Faktakontroll av Faktakontrollanterna, Sanningen om Covid

 

 

James Gilliland:

Faktakontroll av Faktakontrollanterna, Sanningen om Covid, 21 januari 2022

Det är dags att sanningen blir känd för barnens skull.

James Gilliland, Era of Light, 20 januari 2022

(https://eraoflight.com/2022/01/20/james-gilliland-fact-checking-the-factcheckers-the-truth-about-covid/)

 

Den Globala Eliten, en grupp miljardäreugeniker som tillsammans med KKP gjorde klart att de planerade att använda ett biovapen, ett virus, för att minska befolkningen, följt av en injektion som skulle vara än mer dödlig. De skröt med att folk skulle marschera med sina vänner och familjer till slakteriet, och att de skulle bli rika i processen.

Detta har dokumenterats i överflöd med deras egna ord. Bill Gates på Ted Talks sa att vaccinerna kommer att lösa överbefolkningsproblemet. Läs Klaus Schwabs bok. Se vad som står på Georgia Guide Stones.

Alla bevis pekar på covid-19 som ett biovapen, skapat i Wuhan Kina finansierat av NIH Dr. Fauci med vänner, marionetter till den globala eliten med en historia av att experimentera med dödliga konsekvenser för mänskligheten, ”HIV-misslyckandet” kallas det nu i Senaten och slutligen i massmedia.

Faucis finansiella register har nu offentliggjorts, vilket visar en astronomisk vinst av pandemin, varav mycket kom från det kommunistiska kinesiska partiet, KKP.

Ovaccinerade miljardärer har vuxit fram från vaccinföretagen och många politiker satsar också hårt på vaccinerna. Miljarder har spridits till Guvernörer, agenturer och till och med skolstyrelser, för att driva mask- och vaccinmandaten och demonisera oroliga föräldrar.

Det finns inget FDA-godkänt covid-vaccin tillgängligt i USA, och innehållet i injektionen undanhålls för sjukhus, läkare och sjuksköterskor på grund av dess experimentella karaktär och patent. Vaccinföretagen begärde att innehållet i de experimentella vaccinerna skulle förseglas i 75 år. Varför?

Den experimentella genterapin som de bedrägligt kallar ett vaccin, är det enda covid-vaccin som finns tillgängligt. Man kan inte tvinga på någon en medicinsk behandling eller procedur av något enligt lag, särskilt inte ett experimentellt läkemedel som inte godkänts av FDA. De ljög, vaccinet som godkänts av FDA finns inte på marknaden ännu.

De som tvingar fram mandaten agerar olagligt, och är inte immuna mot juridiska påföljder. Det finns inget mandat från presidenten bara ett pressmeddelande, och presidenten har förlorat i Högsta Domstolen i sitt försök att bemyndiga vaccinerna.

Tester på innehållet i vaccinerna har avslöjat cancerframkallande ämnen, toxiner, parasiter, grafenoxid, ett överflöd av häxbrygder med gifter som innehåller allt från godartade till dödliga. Det är ett dödens lotteri, och ju mer du spelar desto större blir chansen att du vinner.

82% av gravida kvinnor får missfall under de två första trimestrarna, ”avfolkning”. Över 100 fysiskt vältränade fotbollsspelare har droppat ner döda på grund av hjärtinfarkt och blodproppar. Covid-vaccinet enbart i USA: 983756 biverkningar, 20 622 dödsfall rapporterade i ”officiella siffror” enligt rapporterande organ, detta är mindre än 1%. Jämför med de faktiska siffrorna. Detta har precis börjat och siffrorna stiger exponentiellt.

Sjukhus och läkare tjänar upp till 100 000 dollar per patient, genom att följa dödliga protokoll, remdesivir, ventilatorer, etc. när man undertecknar dödsorsaken som covid. Remdesivir har en dödlighet på 30 %, orsakar njursvikt och lungorna fylls med vatten, samt andra komplikationer. Denna rekommenderade policy är en dödsdom som påskyndar döden.

Det är också vilseledande när det gäller det verkliga antalet dödsfall på grund av covid. Dödsfall från cancer, stroke, hjärtinfarkter, till och med förkylning och influensa försvann mystiskt när covid tog deras plats. Detta har medgetts av CDC och sjukhus att de skyfflar dödsfall på grund av vacciner under mattan. De demoniserar också och vägrar i de flesta fall att använda säkra, effektiva, billiga terapier som är godkända av FDA, med en mycket hög framgång särskilt i tidig behandling.

Terapier som Ivermectin och Hydroxychloroquine, kombinerat med vitaminer och mineraler, har i hundratals studier visat sig vara mycket effektiva och stärker immunförsvaret. Den verkliga epidemin är girighet och brist på hederlighet, vilket understöds av kritik och undermålig efterforskning.

Både EU och WHO har rekommenderat ett upphörande av alla covid-vaccinationer, på grund av den höga andelen dödliga biverkningar. Deras rapporteringssystem är mycket mer exakt än USA:s, som är felaktigt framtaget.

Nedstängningarna var ett misslyckande såvida man inte försökte förstöra ekonomin. Maskerna är ett misslyckande, universitetsstudier har visat att de är ineffektiva och orsakar hjärn- och organskador, samt orsakar bakteriell lunginflammation och rosaria, på grund av syrebrist genom inandning av utandade gifter, virus och bakterier.

Att tvinga barn att bära masker är ”en fara för barnet”. Vaccinerna är ett fullkomligt misslyckande, de ger inte immunitet utan sjukhusen fylls med fullt vaccinerade.

Det enda som har fungerat är flockimmunitet, och de säkra, effektiva, billiga terapierna med ivermektin och hydroxiklorokin, men ”båda orden kommer att få er censurerade omedelbart”, tillsammans med andra naturliga immunförstärkare.

Så, vad innebär detta för de som driver på mandaten?

De hotar er, era vänner, er familj och era barn med ett dödligt vapen, och är delaktiga i ett folkmord.

Juridisk definition av ett vapen:

”Ett dödligt vapen innefattar alla vapen, anordningar, instrument eller substanser som kan användas, försöker användas eller hotar att användas som kan leda till dödsfall eller allvarlig kroppsskada.”

De dödar era ofödda barn, och går nu på alla barn med ett vaccin som har förödande och dödliga biverkningar, och som visat sig vara ett fullständigt misslyckande när det gäller immunitet. Lägg till det faktum att barn nästan har noll procent chans att dö och kan utveckla flockimmunitet, som är 13 gånger effektivare än vaccinationerna.

Den enda framgången med vaccinerna är avfolkning, vilket gör vaccinföretagen till miljardärer, och höjer rikedomen för alla som kommer att tvinga eller genomdriva sina mandat. Mandat är olagliga, grundlagsstridiga, strider mot Nürnbergkoden, konstitutionen och flera andra universella koder, trots medias desinformation.

Rekommendationerna kommer från politiker, arbetsgivare, sjukhus, läkare, sjuksköterskor, nyhetsankare och sociala medier, för de pushar vaccinerna och administrerar mandaten. De demoniserar och tillåter inte säkra, billiga, effektiva procedurer som Ivermectin, Hydroxychloroquine och vitamincocktails.

Ni bestämmer!!!!!!!! Okunskap eller förnekelse är inte längre en ursäkt. Det fungerade inte med ”Jag lydde bara order” i Nürnbergrättegångarna heller. Även media stod inför anklagelser under Nürnbergrättegångarna, många hängdes.

Ringer det någon klocka angående Jesse Smollette?

Den falska hängningsincidenten som skulle klubba igenom en lag som förbjuder hängning. Var detta ett försök till att skydda sig?

Förebrå er inte om ni inte förstår det hela.

Lite att fundera över.

Historia och verklig vetenskap, inte vinstdriven politiskt driven vetenskap, har, och kommer att fortsätta bevisa att allt ovan är korrekt. Vakna upp och gör något, om inte för annat så för barnens skull. Det är dags för eget ansvar och ställningstagande. Läkare och sjuksköterskor kom ihåg er Hippokratiska ed. Lagstiftare och militär kom ihåg er ed. Nu är det dags för mod och oklanderlig hederlighet.

 

James Gilliland

 

www.eceti.org

www.bbsradio.com

Eceti Stargate Rumble

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...