Änglarna via Ann Albers, 24 oktober

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

24 oktober 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ta ett andetag kära ni.Stanna upp och känn hur luften flödar in i era lungor. Ta in det ni behöver, för det finns mer än tillräckligt. Slappna av. Tillåt luften att flöda ut på sitt eget sätt när den gör det, ha bara intentionen att alla frekvenser som inte längre gynnar er förs ut med den.

Om ni gjorde denna övning, så har ni just fokuserat på ett mirakel. Det finns miljoner mirakler som uppstår i varje stund av era liv varje dag. Det finns miljoner av mirakler i varje centimeter av era kroppar, varje gång en nervcell stimuleras för att tänka en enda medveten tanke, i varje andetag, i varje slag hos era hjärtan. Tusentals celler och processer måste koordineras, timingen måste vara oklanderlig, bara för att dessa enkla saker i era mänskliga kroppar ska fungera; saker som de flesta av er ovillkorligen tar för givet. Kära ni, om skaparen kan framkalla att ni andas och att ert hjärta slår, kan ni då föreställa er hur vackert samma källa av kärlek kan arrangera koordinationen av era drömmar.

Ni kontrollerar inte er andning eller era hjärtslag. Ni litar på dem. Försök att applicera samma nivå av tillit till era liv. Ni har bett om hjälp. Ni har anpassat er energi till en önskan. Sen kära ni, arbetar hela universum för att föra till er vad ni än har bett om…eller bättre. Ni försöker inte att skynda på era hjärtslag. Ni försöker inte tvinga in luft i era lungor. Ni tar emot. Ni tillåter. Ni överlämnar…

Denna vecka, när ni märker att ni är bekymrade över hur ni kommer få något att hända, hur ni ska kunna skapa något, eller hur ni ska lyckas med något som ni måste klara av, be då för det kärleksfulla resultatet av er önskan. Se till att ni har anpassat er till detta resultat. Talar ni positivt? Tänker ni positivt? Eller förnekar ni era böner genom rädsla och negativitet? Det är verkligen så att varje ord, varje handling, varje tanke är en bön, genom att den sänder en energi ut i världen som drar likadant till sig. Om ni har bett och om ni anpassar er energi till er önskan, slappna då av, kära ni. Gud andas åt er, håller er kropp vid liv, leder stjärnorna i himlarna och koordinerar de perfekta lösningarna för era liv. Så som ni tror, så skall ni ta emot.

Andas…drick från själva källan med varje andetag medan ni tar in de energier ni behöver för att leva, för att älska, för att frodas. Släpp ut luften och tillåt det som ni inte behöver, att mjukt lämna er. Där…har ni just deltagit i ännu ett mirakel.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...