Änglarna via Ann Albers, 27 mars 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 27 mars 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
När ljusenergierna och ”glömskans-ljus” tävlar om uppmärksamhet i er värld, känner ni den dragkampen i era kroppar, sinnen och hjärtan. Så många av er känsliga själar känner densiteten av de lägre vibrationsenergierna dra i er nu, i ett försök att få er uppmärksamhet och övertyga er om att er värld är på väg att gå under. Så är det inte.
Tack vare var och en av er och ett otal andra, går er värld mot ett större ljus.
Titta efter det goda och ni kommer att se det överallt. När ni märker det och firar det, stärker ni det. När ni fokuserar på det, flödar det mot er och genom er. När ni vägrar att dras in i det mörka som ni ser i den här världen och istället håller ert fokus stadigt på det goda, kommer ni att märka att ni mår bättre i sinne, kropp och själ.
Ni kan hitta godhet överallt, även i de mörkaste situationer. Det finns en renhet i naturen som lockar er att ta emot välsignelserna av Hennes skönhet och livsbejakande kemi. Det finns människor som tyst utför kärleks- och servicehandlingar. Det finns individer som aldrig trodde att de skulle göra något annat än att leva sitt dagliga liv, men som kliver in i rollen som kärleksfulla ledare. Främlingar som öppnar sina hjärtan och hem för varandra. Omtänksamma själar som kärleksfullt leder de unga. Kärleksfulla vårdare som tar hand om bebisar, de äldre, de handikappade och era husdjur. Lastbilsförare, speditörer och tjänstemän håller ekonomin igång, medan bönder, fladdermöss, bin och så många andra varelser, ser till att ni får en kopp kaffe på morgonen och mat på bordet. Även mitt bland bomber och spillror finns det otaliga själar som gräver i djupet för att hitta och föra fram det goda ur askan.
Vart ni än tittar finns det godhet. Vart ni än tittar finns Gud. I vissa situationer är det goda lätt att se. I andra situationer måste man titta mer noggrant. Hur som helst, den finns alltid där.
Det pågår, utan tvekan, grymheter i er värld just nu. Det finns människor så besatta av rädsla och ilska att de begår brott mot sin egen mänskliga natur. De söker falsk makt, eftersom de inte har känt kärlekens sanna kraft. De är ledsna, vilsna och ensamma och deras själar behöver era böner.
De är få, snarare än många. Det finns många fler människor som gör gott på er planet. Det finns många fler människor som är ägnar sig åt vänliga handlingar just nu, än de som ägnar sig åt hatiska handlingar.
Det finns gott om dåliga journalister som gör dåliga nyheter, men vi har goda nyheter. Kärleken håller på att vinna. Kärlek är ”slutspelet.” Kärlek är det som läker hjärtan, stoppar krig och lyfter själar ut ur okunnigheten av hat och mörker som håller dem fångna i den bur som de själva har skapat.
Kärlek är det enda som kommer att göra er fria och hjälpa er att höja er över de olika krafter som tävlar om er uppmärksamhet. Kärlek är det som ger er energi, förbinder er med era guider och låter er njuta av ert liv.
När ni fokuserar på det goda i er värld, fokuserar ni på Gud. När ni delar med er av det goda, delar ni med er av Gud.
Ett inlägg på sociala medier som dokumenterar en kärleksfull handling kan inspirera tusentals. Kommer du att vara den som ser det och delar med dig av det?
Ett vänligt ord eller en handling med begäran om att ”skicka det vidare” kan starta en kedja av kärleksfull vinning. Kommer du att vara en länk i den kedjan?
Ett inspirerande ord till en person som känner sig förtryckt kan ge dem hopp om att fortsätta. Kan du vara en sådan influenser av otroliga proportioner genom att säga ett vänligt ord idag?
Ni, kära ni, genom att uppmärksamma det goda inom er och omkring er, tänds kärlekens ljus på planeten Jorden.
Kärleken håller på att vinna, kära vänner. Kärleken får de vilsna att tvivla i deras mörker. Kärlek inspirerar dem som älskar att stå upp för det de älskar. Kärlek håller på att skapa en global familj som är mer enad, omtänksam och medkännande än någonsin förr. Titta efter den här kärleken. Lägg märke till den. Fira den. Vet att när ni gör det, förstärker ni den.
Era böner, er vänlighet och era val att ta ömsint och kärleksfull omsorg om er själva och varandra, förändrar er värld och er historias gång.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...