Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 26 mars 2022

 

Gudomliga Modern via Karen Vivenzio

26 mars 2022

Heliga Änglar i de himmelska sfärerna vinkar till er, käraste barn på Jorden. Jordens Moder är en del av min egen själ och hon gråter över er, hon hör er, hon vinkar till er att gå ut ur denna sjukdom, denna skamfläck som pågår på den mänskliga scenen. För ni har alla väntat på ett ögonblick i tiden när ni skulle välja att gå med Gud eller att avböja. Och nu är den här, ni står vid den punkten, mina käraste barn. Och änglarna tecknar åt er att titta djupt inom era hjärtan och sinnen, be oss om att hjälpa er rensa bort de sista spåren av känslomässigt trauma som hindrar er från att bli tysta ljusfyrar av heligt ljus.

Rensningen har pågått i många årtionden, ändå återstår fortfarande rester som måste rensas och ersättas med gudomligt vitt ljus – ljuset från himlen lysande ner på er. Jag tittar på er, käraste barn av ljus – jag tittar på er och fyller er inifrån. JAG ÄR den Heliga Anden, JAG ÄR Er Gudomliga Moder och JAG gråter då jag ser er, mina käraste barn. JAG gråter då jag ser er försöka bestämma er för att antingen lita på ljuset eller fortsätta i splittringen. För splittringen är antitesen till Skaparens ljus – allt som försöker splittra er är inte av ljuset, oavsett vad de säger, oavsett hur mycket de försöker få det att låta som ljuset, så är det ändå avsett att splittra.

För ni är inte separata, ni är alla samma, skurna ur samma väv, fyllda av samma kärleksfulla ljus. Skaparen gjorde er inte separata, han gjorde er lika och eviga och det är dags att bestämma sig – att gå framåt i enhet, eller att fortsätta vara separerad och gråta.

För helhet är ert naturliga tillstånd. Ni föddes till att vara med varandra – var och en, en bit i livets större pussel. Pusslet kan inte vara komplett om ni river upp bitarna eller kastar dem åt sidan, som ni gör med människor när ni sliter ut dem, sliter dem isär, ni förstör bitarna i pusslet som kan ena alla hjärtan. För att hjärtan ska kunna enas i frid och nåd, måste varje pusselbit vara hel och passa. Det är dags att gå i linje, käraste barn av ljuset, dags att gå i linje, inte splittra, att bygga pusselbitarna som ger er att ljusare liv. Gå i linje och enas i er egen själ, besegra splittringen, hitta alla bitar som behövs för att heala ert hjärta och sinne, gå sedan i linje med dem på utsidan. Se då bitarna passar på plats när ni är i linje och fokusera ert hjärtas önskan på att förena er själs alla bitar, och änglarna kommer att lysa på de ställen ni måste släppa för att erhålla större harmoni. Sinnesfrid kommer från insidan, från känslan av enhet och helhet, alla bitar samlade och återlagda, alla bitar rensade och förnyade och förenade inom er.

Amen och Var Välsignade.

Det är dags att bestämma sig. Var kloka. Jag Är Er Gudomliga Moder.

Med kärlek, ljus och välsignelser – Karen, i förening med mitt högre själv.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...