Änglarna via Ann Albers, 28 april 2024

Änglarna
Via Ann Albers, 28 april 2024
 
 
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
 
 
Det finns så många tillfällen då vi önskar att ni kunde se er själva så som vi ser er. Vi önskar att ni kunde se ert ljus, er skönhet och hur bra ni alla klarar er i er utveckling. Många av er som läser det här är sällsynta på er jord. Det är få som verkligen förstår sig själva som vibrationsvarelser, och de som gör det utmanas fortfarande att övervinna de gamla tredimensionella förhållandena. Många av er är den första generationen att förändra er förståelse av verklighetens natur. Ni bryter ny mark på Jorden genom att minnas hur ni tänkte leva innan ni kom hit.
 
 
Ni hjälper andra att lära sig att livet kan vara snällare och lättare än de flesta förleddes att tro. När ni omfamnar 5D-paradigmet att kalibrera er energi till ett resultat och bara agerar i ett glädjefyllt flöde (istället för ett 3D-paradigm som enbart kräver ansträngning), kommer ni att se saker komma till er på ett mirakulöst sätt. Andra kommer att vilja veta hur ni gör och varför ert liv fungerar så mycket lättare. 
 
 
När ni lär er att omfamna detta nya paradigm, kommer det fortfarande att finnas utmaningar längs vägen, eftersom de gamla tankemönstren kommer i konflikt med er nya förståelse. Det kommer att finnas tillfällen när det är svårt att fokusera på något trevligt. Älska er själva även när ni känner er mindre kärleksfulla, för det kommer att höja er vibration. 
 
 
När ni, i ett givet ögonblick, lever i linje med ert hjärta och er själ, kommer ni att känna er energiska, hoppfulla och lyckliga. När ni inte är i linje är det lätt att känna sig ledsen eller arg. När ert flöde vägleder er att agera försiktigt och ni försöker ”pressa på flödet”, kommer ni att känna er utmattade av att gå mot en ström av kärlek, som försöker hjälpa er att uppnå alla era önskningar på ett vänligt och kärleksfullt sätt. När ni är i linje och känner era känslor och accepterar och älskar er själva genom dem, kommer ni att känna er fantastiska. Det ni kallar ”mirakler” kommer att komma till er.

Att hedra ert eget personliga kärleksflöde är den mest glädjefyllda känslan i världen. Att stå emot den blir mer och mer en utmaning. Detta snabba flöde av kärlek är också anledningen till att så många på er planet den senaste tiden är så arga. Det är svårt att i denna snabba ström ignorera eller stoppa era känslor. De som har förträngt sina känslor hela livet, upplever känslomässiga ”utbrott” när deras hjärtan börjar vakna.

För dem som är medvetna om värdet av sina känslor, ger dessa känslomässiga utbrott klarhet och vägledning som hjälper dem att gå tillbaka till en väg av större glädje. För andra är dessa känslor upprörande när de ser sig omkring och ser att de ännu inte är där de vill vara. För ytterligare andra är dessa känslor så upprörande att de letar efter någon eller något att klandra, och försöker hitta likasinnade i sitt olyckliga tillstånd. 

I alla fall säger era känslor er bara en sak – hur nära eller långt ifrån ni är från att vara i linje med ert hjärta, er själ och det kärleksfulla flöde som vägleder er. 

De som riktar sin ilska mot er ”vet inte vad de gör.” De förstår ännu inte att deras ilska är ett resultat av deras egen felinställning. Det är lättare att klandra någon annan för obehagliga känslor. Det krävs mer arbete att erkänna att upprördheten beror på att någon eller något har gjort det svårt för er att fokusera på ett sätt som känns som kärlek. När ni är upprörda är den snabbaste vägen ut att återigen fokusera på någon eller något eller någon tanke som känns mer som kärlek.

När någon riktar sin upprördhet mot er, eller när ni ser otänkbara beteenden omkring er, måste ni fortfarande bestämma er för hur mycket makt ni vill ge dem. Ni måste välja var och vad ni behöver fokusera på. När ni återigen fokuserar på något som känns bättre, blir de ovänliga eller otänkbara beteendena irrelevanta för er. Det som betyder mer är att fokusera på något som känns som kärlek. Här hittar ni inte bara er glädje, er vägledning och era lösningar, utan i den här vibrationen kommer ni också att bidra till en bättre och fridfullare värld. 

Ni kan mer effektivt hantera situationer och människor i ert liv från en plats där ni mår bra, än när ni låter dem manipulera era känslor eller handlingar med oacceptabla beteenden. Ni kan effektivare lösa världsproblemen i en vibration av kärleksfulla lösningar. Ni kan lättare känna närvaron av era kära i anden, när ni sträcker er efter den vibration som de lever inom.

Detta snabbrörliga flöde är också anledningen till att många av er ibland vacklar mellan otrolig energi och passion och ren utmattning. När ni är i linje med ert hjärta kommer ni att känna gränslös energi. Att motarbeta er naturliga impuls att må bra kommer att vara utmattande. Att kritisera er själva eller andra orsakar motstånd mot kärlek och kommer också att trötta ut er. 

Nyckeln till att få ny energi är enklare än de flesta tror. Lyssna på er kropp, den har stor visdom. Lyssna på ert sinne när ni får en impuls att göra något trevligt. Lyssna på era känslor och se dem som barometrar som vägleder er till en väg av kärlek. 

Något så enkelt som att lyssna på er kropp och ta en tupplur, kan föryngra er och göra att hela dagen känns lättare. Något så enkelt som att längta efter en viss maträtt och äta den till middag, kan ge er exakt de näringsämnen som er kropp kräver. Lusten att utforska en ny hobby kan leda er till de personer ni vill möta, eller ringa en person som dyker upp i hjärnan kan leda er till ett svar ni söker.

Vi vägleder er alltid längs den bästa vägen. När ni lyssnar på ert hjärta är ni nära den vägen. När ni mår bra, är ni på den vägen. När ni är upprörda för något eller på någon, har ni en tillfällig svacka. I samma ögonblick som ni åter fokuserar på något som känns bättre, kommer ni att vara tillbaka på rätt spår igen och ta emot våra kärleksfulla impulser. 

Trots nuvarande tillstånd är er värld på väg mot större kärlek. Det kommer att finnas mycket smärta när människor upptäcker att deras hjärtan vaknar upp som aldrig förr. Så många kommer inte att veta vad de ska göra med de starka känslorna. Men det gör ni. Ni vet att de säger en hel del om huruvida ni är i linje med ert hjärta, själ och vägledning, eller inte. 

Ge er själva lov att må bra även när livet inte är som ni önskar, när människor inte är som ni önskar, och även när någon har varit ovänlig mot er. Ni behöver inte umgås med dem. Ni kan istället välja en lyckligare tankegång och på så sätt ge er själva friheten att leva i en vibration av kärlek. Här, på hjärtats väg, kommer ni att finna nåd, godhet och den vägledning ni så innerligt önska.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

Översättning Ulla Krogh

 
 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *