Änglarna via Ann Albers, 25 juli

Meddelande från Änglarna

25 juli, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,
Så många av er på er planet jorden har haft dåliga tider i era liv när ni känt er ensamma eller oälskade. Det är förståeligt, kära ni. Ni har programmerats att livet måste se ut på ett speciellt sätt, vid en viss ålder, att ni måste vara med vissa människor, ha en viss inkomst och leva livet på ett visst sätt. Men ärligt talat så finns det precis lika många “framgångsrika” och “kärleksfyllda” sätt att leva som det finns varelser på denna planet.

 

Var och en av er kom med olika önskningar om att växa, olika behov att dela och en väldigt unik och dyrbar design. När ni lär er att acceptera er själva som ni är, kommer ni naturligt att hitta “er stam”. Ni kommer att dra till er livsomständigheter som matchar ert högsta bästa och den högsta glädjen. Ni kommer att dra till er allt som är nödvändigt för att fylla er bägare och få den att flöda över. Fråga är inte, “Älskar Gud er? Älskar livet er?” utan snarare, “Älskar ni ert unika och dyrbara jag tillräckligt för att tillåta den här kärleken att komma in i era liv?”

En pusselbit försöker inte att “passa” mitt ibland de andra delarna. Det hittar bara sin rätta plats och där vilar det med de andra som passar. Så kommer också ni plötsligen till liv, när ni slutar försöka att “passa in i livet” eller “passa” en idé om hur ni tror att livet borde se ut, eller “passa” in i andras förväntningar om er! Ni är en ros som blommar bland tulpaner eller en tulpan som blommar bland rosor! Eller en vild blomma som blommar mitt i ett fält av böljande gräs. När ni tillåter er själva att vara “er”, då tillåter ni, som vi har sagt många gånger förr, världen att “se” er och att älska er som ni är. En del kommer att därifrån, springa iväg och kritisera er, men dessa är de som inte passar era liv och som inte stödjer er glädje i alla fall. Ignorera dem. Släpp taget om dem! Släpp dem att gå på sin egen unika stig.

 

Kära ni, den största glädjen i livet är inte att passa in där ni “tror” att ni “borde” utan snarare vara den ni är. På detta sätt och i denna energi, kommer ni att märka att ni naturligt attraherar de människor, omständigheter och saker som stödjer er själs sanna uttryck och er sanna glädje.

 

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket…precis som ni är!

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...