Änglarna via Ann Albers, 30 januari 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 30 januari 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Föreställ er himlen. Det är inte en plats på ett avlägset moln eller en dröm som existerar efter att hjärnan dör. Kära ni, Himlen är ett tillstånd där ni är helt öppna för den kärlek som ger er liv. Det är en vibrationsdimension där ni är intensivt närvarande, upphöjda och upplever kärlek.
Det är en existens av frid, glädje, vänlighet, omtanke, kreativa uttryck, artighet och allt ni förknippar med kärlek. Det är visdom, förståelse, harmoni och en känsla av att allt är meningsfullt. Färgerna är levande och lyser inifrån. Ljud är levande. De flesta av er ”bor” i himlen efter döden, men många av er får ibland glimtar av denna vibration medan ni lever på Jorden.
Himlen kan kännas i den första tuggan av en utsökt måltid. Ni känner glädje, uppskattning för maten, kocken och ögonblicket. Himlen kan vara det ögonblick i gymnasiet när er första förälskelse tittade på er och log, och ni kände er magnifika, värdiga och älskade. Det kan också vara när ni för första gången tittade in i ögonen på ett nyfött barn.
Känslan av himlen förekommer varje dag. Ni kanske känner den i en klunk kaffe, den friska luften i era lungor och blodet som pumpar genom era ådror på en underbar promenad. Ni kanske känner den när ni ger er bästa vän en kram, skrattar åt er hund eller ser en rolig film. Himlen är kanske det ögonblick när ni börjar känna att smärtan lättnar, eller njutningen av att lägga sig i en bekväm säng på kvällen.
Dessa ögonblick av himlen har några saker gemensamt. Ni är intensivt närvarande i upplevelsen i det ögonblicket. Ni är överväldigade av en känsla av uppskattning. Ni känner er älskade, kärleksfulla eller upplever kärlek. Det finns en känsla av perfektion i den stunden. Kära ni, om ni har dessa egenskaperna kan himlen hittas var som helst, när som helst och till och med under alla omständigheter.
Utmana er själva med att se tillbaka på ert liv och minnas dessa stunder av himlen. Se om ni kan komma ihåg fler av dem. Gör en lista över de egenskaper som gjorde varje ögonblick till ett himmelrike. Hur kan ni inkludera flera av dessa egenskaper i ert dagliga liv? Kan ni välja ett ögonblick att njuta av varje dag? Kan ni ta en paus för lite ogenerad uppskattning? Kan ni hitta skäl till att älska er själva eller andra, eller älska även om ni inte hittar någon anledning?
Kära ni, vi skulle älska att var och en av er fick uppleva himlen på Jorden. Även om det inte är rimligt att förvänta sig att ni skulle göra så hela tiden, vet vi att om ni strävar efter att vara närvarande, strävar efter att uppskatta det ni kan, och strävar efter att älska det ni kan då, oftare än inte, kommer himlen att vara tillgänglig för er. Ni kommer att känna den som en frekvens, en upplevelse eller ett tillstånd av att vara. I detta tillstånd kommer ni lätt att uppfatta er vägledning och få kontakt med era ”avlidna” nära och kära. Ni kommer att känna glädje i nuet, och leva era liv med en känsla av äventyr.
Med övning kan ni hitta himlen, just här, just nu. Ta en paus för att se er omkring och vara närvarande. Uppskatta en sak. Älska en sak. Ju mindre motstånd ni gör i den här övningen, och ju mer ni överlämnar er till kärleken, desto mer kommer ni att känna himlen. I denna övning kommer ni att känna att vi också älska er som en utsökt och underbar varelse inom denna vackra skapelse.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *