Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 29 januari, 2023

 

29 januari 2023, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/yc3cx83r

Gå i skönhet, lev i tillit och vet att Guds välvilliga kärlek vägleder dig.

Kära en,

Dessa ord klargör vägen till ett sorglöst, glädjefyllt och fridfullt liv. Walking in Beauty innebär att titta på allt du ser med ditt hjärta och sinne. Detta kan innebära att se bortom ytan av disharmoni och veta att det finns perfektion och skönhet i en situation. Det finns skönhet runt omkring dig och ibland krävs en bön som ”låt mig se skönheten här, änglar”, för att göra detta uppenbart.

Walking in Beauty betyder också att tillåta medvetenheten om att det finns skönhet i denna värld att bubbla upp till ytan, så att du kan vara medveten om den stora skönheten i Guds skapelse. En blomma rymmer lika mycket av nyckeln till universell kunskap som ett helt fält av blommor.

Gör allt du kan för att vara medveten om skönheten runt dig och för att få in mer skönhet i din värld. Att ta med den där ena blomman i ditt hem kan förgylla dagen, eftersom den andliga essensen i den blomman genomsyrar din värld. Sök efter skönhet varje dag och var tacksam för allt du hittar.

Att leva i tillit betyder att djupt inom oss finns en inre vetskap om att du aldrig är ensam, och att änglarna arbetar för dig i ditt liv. När du ger ditt liv till Gud och ber att det gudomliga ska ske, kan du lita på det lämpliga utförandet i varje situation för det högsta bästa för alla berörda. Att leva i tillit innebär att acceptera det som är uppenbart i ditt liv och göra anspråk på den gudomliga ordningen som är inneboende i varje situation. Living in Trust tillåter änglarna att trösta och inspirera dig så att du kan få stöd på alla områden i ditt liv.

När du vet att Guds välvilliga kärlek vägleder din väg, finns det en ledstjärna av ljus att följa. Denna kärlek är den mest kraftfulla kraften för det goda i universum. Denna kärlek skapar fred och harmoni i hjärtat och själen hos varje person som minns. Tillåt Tro i detta uttalande att genomsyra varje cell i ditt väsen. Du styrs alltid av Guds kärlek och du är aldrig ensam. Du kan åkalla denna kärlek när som helst och vet att den verkligen finns där för dig.

Så låt detta meddelande från ärkeängeln Gabriel bli ditt sätt att leva. Tro kommer att skapa mer kärlek, glädje och frid för dig på alla sätt.

Återigen kära du, vi säger till dig:

Gå i skönhet, lev i tillit och vet att Guds välvilliga kärlek vägleder dig.

Shanta Gabriel
för ärkeängeln Gabriel

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *