Änglarna via Ann Albers, 5 november 2023 

Änglarna 

Via Ann Albers, 5 november 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Ni har alla hört frasen: “Ingenting är omöjligt för Gud.” Detta är absolut sant men ofta missförstått. “Ingenting är omöjligt för Gud” översatt till: “Ingenting är omöjligt när ni överlämnar er till kärlekens vibration.” Gud är ren kärlek, mina vänner, och att överlämna sig till kärlekens vibration är nyckeln till att ta emot mirakel och de lösningar ni söker. 

Ni vill kärlek mer än något annat på Jorden. Hälsan, pengar, relationer och ägodelar ni vill ha är alla önskningar, eftersom ni tror att ni kommer att uppleva kärlek när ni har dem. Ni kommer att må bättre i er nya, säkra bil. Ni kommer att känna er mer älskade i huset som ni gillar. Ni kommer att känna er mer värdiga kärlek och därmed mer öppen för den när er make, ert barn eller er nya partner strålar mot er. Ni kommer att känna er mer kapabel att älska när ni mår bra i kroppen.  

Ni kom till Jorden för att skapa kärlek och uppleva kärlek i många former, vilket är underbart. Men ni kan uppleva kärlek här, nu och när som helst. När som helst kan ni öppna er för den eviga, oupphörliga närvaron av kärlek som finns inom alla skapelser. När ni gör det, öppnar ni upp för mirakel. Ni öppnar er för allt som är vackert och för den nåd, vägledning och godhet som finns i överflöd.  

Även när ni har ont kan ni ta en stund och vända ert ansikte mot solen för att känna dess värme, och förundras över att ni kan känna en sådan kärlek för en stjärna som ligger så långt bort från er planet. Mitt i ekonomisk ruin kan ni stanna upp och lyssna på fåglarna och minnas de eviga cykler som kommer att ta er upp igen. Efter att ha upplevt förlusten av en älskad kan ni blunda och känna er kärlek och uppskattning av dem i en minut, utan längtan och förlust, och i det ögonblicket öppna upp för att uppleva deras stora kärlek för er.  

Dessamagiska ögonblick” för att öppna upp för kärlekens närvaro kan inte underskattas. Var och en är en dörr till det Gudomliga. Kära ni, er koppling till det Gudomliga – till själva Kärleken – är inget som någonsin kan försvinna, och det är heller inte något som ni sannolikt kommer att känna hela tiden. Men det är något som ni kan träna på att öppna er för igen och igen, tills det är lätt att öppna sig för kärleken. Ju oftare ni överlämnar er till kärleken på det här sättet, desto mer styrka kommer ni att få när ni tillåter den flöda in i ert hjärta, er kropp, era sinnen och i era liv. Med tiden, om ni övar detta ofta, kommer ni att se hur era mirakler och manifestationer börjar ta form. 

Den snabbaste vägen till att läka en situation är att distrahera er själva från smärta, rädsla, tvivel och frustration så gott ni kan, och hitta saker som ni kan må riktigt bra av. Ni kan sova så ofta som möjligt. Ni kan titta på film eller läsa böcker som tar er bort från smärtan. Ni kan sitta och andas med själen och lita på att vi kommer att leda er till rätt hjälp. Ni kan även överlämna er till kärleken genom att gå in i er fantasi och känna att allt är bra där, och därmed skapa ritningar för er framtida 3D-verklighet. 

Ni kanså mycket mer än ni tror. När ni öppnar er för kärlek, öppnar ni er för Universums Skapare, som alltid kommer att rikta denna kärleksenergi mot ert hjärtas önskningar.  

Vi kan inte betona detta tillräckligt ofta:  

Ni är värdiga för att ni finns. 

Ni är värdiga för att ni finns.  

Ni är värdiga för att ni finns. 

Ni förtjänar inte den här kärleken. Den ges frivilligt. Ni behöver inte bevisa ert värde. Skaparen vet redan. Ni behöver inte vara en “bra person” för att förtjäna kärlek. Ingen vettig förälder på Jorden slutar att älska sina barn, även om deras handlingar är oacceptabla. Skaparen älskar sina barn eftersom Skaparen är Kärlek. Solen kan inte sluta skina, det är dess natur. Skaparen kan inte sluta älska, det är en Gudomens natur att älska. Ni behöver inte förtjäna solen eller Gudomlig rlek.  

Vi upprepar det här eftersom ni har fått lära er på så många olika sätt att ni måste förtjäna kärlek. För många människor är detta sanning. Ofta blir ni “belönade” med kärlek när ni behagar andra, och straffade med dess tillbakadragande när ni inte gör det. Mina kära, den här typen av kärlek är villkorad. 

Gudomlig kärlek är inte villkorad. Gudomlig kärlek är konstant.  

Andas in det här. “Jag är värdig för att jag finns. Jag behöver inte förtjäna kärlek. Jag är alltid älskad. Det är bara mitt jobb att släppa in den.” 

Ni måste inte förtjäna vattnet i er kran. Ni behöver inte bevisa för er diskbänk att ni är värdadess flöde. Så är det med det, mina kära, det Gudomligas kärlek är alltid närvarande och väntar på att ni ska öppna upp för dess flöde. I kärlek och uppskattning är kranen alltid öppen. I tvivel, rädsla och ilska är kranen alltid stängd. Ni bestämmer! På bara ett ögonblick av uppskattning för vattnets svala flöde över era händer, öppnar ni “kranen” till Gudomlig kärlek också. 

Hellre än att stressa och sträva efter lösningar, sträck er efter en öppen “kran”genom att öppna ert hjärta för det goda i stunden. Öppna upp för den minsta lilla inspiration. Ta en liten tugga av någon mat ni gillar och upplev det utsökta miraklet av smak och konsistens. Sätt på en lugnande sång och låt dess frekvens svepa in er i en kärleksfull omfamning.  

Kära ni, ingenting är omöjligt för Gud. Ingenting är omöjligt när ni lever i kärlekens vibration. Ge era bekymmer till Skaparen och var öppna för kärlek på alla möjliga sätt. Genom att göra det är ni öppna för tillvaronshelande, vårdande, livgivande, lösningsproducerande flöde. Det finns alltid där för er, oavsett hur omöjliga svaren på er böner kan verka. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *