Änglarna via Ann Albers, 26 februari 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 26 februari 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Saker och ting är inte som de verkar. Vi pratar inte om folk som försöker lura eller utnyttja er. Vi pratar om den massiva strömmen av kärlek som flödar och växer trots alla motgångar. I de osynliga världarna tar er mänskliga ras ett gigantiskt steg i sin utveckling. Kärlek flödar som aldrig förr. Man kan säga, energetiskt talat, att barnet har knuffats ut ur förlossningskanalen efter en lång period av sammandragningar.
Mänskligheten, och er Moder Jord, har gett upphov till en ny stark ström av kärlek genom att be om det i era böner och intensiva önskningar de sista åren. Ni har kollektivt bett som aldrig förr, och kärleken har besvarat bönen. Det ser inte ut som kärlek just nu, men saker och ting är inte alltid vad de ser ut som.
Ni ser splittring på er planet. Vi ser utveckling. Ni sörjer den fysiska övergången av så många kära själar som har lämnat Jorden så plötsligt. Vi hälsar dem välkomna när de kommer tillbaka till en obegränsad kärlek. Ni känner smärta i era kroppar. Vi ser strömmar av kärlek flöda in i er som ibland stöter på motstånd i områden av spänningar och fysiska blockeringar. Ni känner er irriterade och oroliga inför förändring.
Ni har en mänsklig upplevelse och ser genom mänskliga ögon och utvärderar genom ert mänskliga förstånd. Det kan ibland vara mycket smärtsamt. När ni lär er att se bortom denna värld till en värld där osynlig kärlek oavbrutet strömmar, kommer ni att lära er att dansa i harmoni med detta flöde på ett sätt som känns bättre, skapar bättre och får er att må bättre i era liv.
Många av er känner er mindre toleranta mot dåligt beteende och situationer som ni hittills har utstått. Er själ leder er till något bättre – antingen en förbättrad attityd och/eller en förbättrad situation. Vi vill aldrig att ni ska drabbas av något ni inte trivs med. Vi skulle istället råda er att leta efter det goda här och nu, och även fokusera på ert hjärtas sanna önskningar. Anta att ni har stått ut med att någon har skrikit på er i flera år, och det stör er fortfarande. Ni kan börja med att vända er bort från det destruktiva beteendet genom att titta på deras goda sidor, eller så kan ni helt enkelt ignorera det dåliga beteendet som om det inte existerade.
Ni förändrar er vibration när ni ger mindre uppmärksamhet åt det som irriterar er, och mer uppmärksamhet åt det som glädjer er. Ni kommer att vara mer öppna för vägledning och idéer för förbättringar i denna nya och bättre vibration. Ni kanske får mod att vända ryggen åt sådant som inte fungerar. Ni kanske blir inspirerade att tala på ett sätt som uppmuntrar till ett vänligare svar. Ni kan få inspiration att ignorera ovänlighet och bara se det goda.
Inspirationen kommer att variera från en person och situation till en annan. Men när ni hittar en vibration som är antingen neutral eller mer kärleksfull än den tidigare, blir ni öppna för att ta emot vägledning. De åtgärder ni är inspirerade att ta kommer att skräddarsys för att vägleda er in på en väg av minsta motstånd, och leda er på det vänligaste sätt till det ni önskar. Er vägledning kommer inte att ha någonting att göra med att förändra den andre, och allt att göra med att stärka er själva.
En del av er känner nya passioner, nya intressen eller förnyade intressen. Ni känner att er själ vinkar er framåt med glädje. Lyssna! Lär er vad ni är intresserade av att lära. Följ upp de idéer som känns bra för er, även om de verkar ologiska. Andlig logik innebär att göra det som ger er sann glädje, och förvänta er att livet ska fungera när ni fortsätter att lyssna dynamiskt på er vägledning.
Vissa av er erkänner äntligen för er själva att ni behöver vila. I er tystnad kommer ni att återknyta kontakten med ert hjärta och er själ och hitta de nya riktningar som dyker upp naturligt när ni slutar att försöka pressa er själva genom livet.
Var snälla mot er själva. När ni går igenom denna period av otrolig expansion, sitt, andas och ta emot vår kärlek. Vi är medvetna om era omständigheter och känslor, men fokusera avsiktligt på det liv ni önskar uppleva. Ett exempel kanske kan hjälpa er. Föreställ er att ni har ett litet barn som skriker och är argt för att det inte får en kaka. Ni vet att en kaka på fastande mage kommer att ge det en hög sockernivå och sedan en låg nivå, och baserat på tidigare erfarenhet, kommer barnet att bli trött och grinig före middagen. Ni vet att barnet vill må bra. Det vill har näring för sin kropp, kärlek för sin själ och smaker för att glädja sinnena. Det är barnets djupa sanning, även om det just nu, i detta ögonblick, uppfattar alla dessa önskemål som en stark önskan om kakan!
Om ni ger efter för de skrikande kraven, kommer ni att lära barnet att det kan manipulera livet och andra genom lägre vibrationsbeteenden, som ett resultat av att det känner sig maktlös. Det här kan fungera tillfälligt, men som ni kan föreställa er, kommer ett sådant beteende  inte att gagna det som vuxen! Ni älskar barn. Ni vill att de ska veta att Universum vill tillgodose deras behov och önskningar på ett bättre sätt än den till synes ytliga lösningen. Ni vill att de ska känna sig bemyndigade, älskade och nöjda.
Så ni tar upp dem och kramar dem. Ni förstår att de vill ha en kaka. Ni säger att ni förstår det, men ni har något ännu bättre. Ni berättar om den underbara måltiden som ni vet att de kommer att älska. Ni pratar om att göra deras favoritdessert. Ni låter dem veta på alla möjliga sätt att medan ni älskar dem och förstår deras behov av en kaka, har ni allt de önskar och mer kommer att komma till dem mycket snart.
Om de är villiga kommer de att lyssna. Om de insisterar på de mycket förståeliga barnsliga kraven att saker ska gå som de vill nu – om de inte tror att ni älskar dem och vill att de ska få en ännu bättre upplevelse – kommer de att skjuta upp sin härliga middag och läckra dessert.
Så även er själ, era skyddsänglar och det Gudomliga hör era skrik, men vi vet också helheten av allt ni önskar. Ibland kan vi ge er ”kakan” och den kommer att tillfredsställa allt ni vill i den stunden i livet. Vi har alltid medkänsla för era känslor. Vi fokuserar stadigt på framtiden där ni kommer att ha allt ni önskar och uppleva nivåer av kärlek utöver det ni ber om. Vi letar efter öppningar för att leda er på vägar med minst motstånd. Som en klok förälder kommer vi att trösta, älska och lugna er så mycket som ni tillåter.
Om ni vill läka er kropp eller era känslor, är vi här för att hjälpa er. Sluta att fokusera på smärtan eller sorgen i några minuter varje dag. Sitt, andas och ta emot vår kärlek medan ni drömmer om befrielse, och i slutändan kommer ni att känna er underbara.
Om ni vill ha överflöd, stoppa den pågående oron och sluta fokusera på brist. Hantera det ni måste nu, och koncentrera sedan ert fokus på något bättre. Räkna era välsignelser och påminn er själva om tidigare ”mirakler.” Sitt i tystnad varje dag. Tänk på hur överflöd skulle kännas och lita på de idéer som kommer. Många berättar för oss att de inte kan sluta oroa sig, men vi håller inte med. Ni slutar oroa er varje gång ni ser en bra film, eller varje gång ni har en trevlig konversation med en vän. Ni slutar oroa er varje gång ni pussar er hund, eller fokuserar på er inköpslista. Varje gång ni fokuserar på något bättre slutar ni oroa er. Ni måste helt enkelt göra det valet … ofta.
Om ni vill ha mer kärlek, sluta prata om att ni inte är älskade och inte kan hitta kärleken. Vi förstår att ni vill ha mänskligt sällskap och kärlek. Naturligtvis! Ni är skapade för att knyta an och njuta av varandras strålande Gudomlighet som lyser över er. Ni är skapade att stråla det ljuset på varandra. Vi vill det för er, om ni vill det för er.
Ni var dock inte designade för att förvänta er att någon annan skulle kompensera er för det ni upplever att ni saknar hos er själva. Någon annan är inte ansvarig för att få er att känna er trygga, underbara och goda, eller lindra era rädslor och befria er från ensamhet eller tristess. Om ni vill älska, fokusera då på kärlek – älska livet, ta emot kärleken från gräset under era fötter och värmen från solen. Ta emot kärlek var som helst och överallt som den ges fritt. Ge kärlek där ni verkligen kan. I det flödet kan ni inte låta bli att översköljas av mer och mer kärlek. En person som älskar livet, älskas av andra som också älskar livet.
Er värld är i ett betydande tillstånd av övergång nu. Det ser kaotiskt ut, och från ett mänskligt perspektiv, är det så. Men oavsett om er värld håller på att ändras om – städar ni era garderober, tömmer era fickor eller häller ut innehållet i era väskor, är det ett faktum att kaos ofta föregår en större ordning.
Saker och ting är inte som de verkar. Energins värld är kärleksfull och opartisk. Den svarar på alla era kärleksfulla vibrationer med så mycket som ni tillåter den att släppa in i era liv. När ni blir mer autentiska med er själva och ert liv, låter ni mer kärlek flöda. När ni accepterar var ni är, tillåter ni mer kärlek att flöda. När ni tillåter andra att uppleva i enlighet med deras val, låter ni kärleken flöda. Det här kan bara höja er upplevelse av livet, och upplevelsen av kärlek på er Jord.
Det är verkligen ganska enkelt. Ni uppmuntras att söka lugnande och välmående tankar och aktiviteter, även om det innebär att ignorera destruktiva beteenden, vända er bort från domedagsprofeter och ge kärlek till dem som insisterar på att vara negativa. Även om ni måste vara i obekväma situationer och runt otrevliga människor, kan ni fokusera på kärlek från er till dem, och tyst observera beteendet medan kärleken flödar.
När ni gör det börjar ni bevittna livet genom er själs ögon. Ni börjar leva i kärlek och bli öppna för kärlek och släppa mer kärlek in i era egna liv och er värld. Endast kärlek finns. Ni tillåter eller står emot den, men den lever, andas och flödar oavbrutet, antingen ni upplever den eller inte.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *