Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 november, 2023

 

 

Gör det här och vi garanterar stora förändringar ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi presenterar oss själva för många olika strategier som vi skulle kunna använda i våra ansträngningar för att hjälpa mänskligheten att utvecklas och stiga upp. Vi är ganska glada över att utforska alla olika strategier framför oss för att avgöra vilken som faktiskt är den bästa. Vi vet att du har samma möjlighet där när det kommer till hur du kan närma dig ditt liv eller en unik situation i ditt liv. Vi vill att du också ska bli entusiastisk över möjligheter. Det vi ofta ser är en person som känner att det inte finns något val och att de måste göra det på det här sättet eftersom det är så alla andra gör det, eller så är det så deras föräldrar gjorde det, och i vissa fall människor har bara inte tillåtit sig själva att tänka på att det finns andra möjligheter, andra tillvägagångssätt som de skulle kunna utforska.

Och så finns det människor som känner sig överväldigade av att ha för många valmöjligheter. De vill helst slippa välja. Och så är det lättare för dessa individer att bara hålla sig till ett förhållningssätt, en strategi för livet och till allt de möter i livet. Det är naturligtvis väldigt begränsande, speciellt när ni kan bromsa er själva till den grad att ni inser att ni existerar inom ett område av oändliga möjligheter.

Bli upphetsad över att inse att du kanske inte vet allt, och bli upphetsad över möjligheten att du kan tillåta att en ny strategi laddas ner i ditt sinne. Inse att om du gör den minsta förändring i ditt liv kan du förändra allt. Var villig att ta nya tillvägagångssätt på samma sätt som du är villig att byta kläder varje dag.

När du är fäst vid något blir du mer begränsad, och det är därför vi rekommenderar att du undersöker dina anknytningar och undersöker hur du närmar dig varje situation, varje person, varje uppgift som du står inför i ditt liv, och sedan bara vara öppen för möjligheten att det finns ett annat sätt, ett nytt tillvägagångssätt, en strategi som du inte hade tänkt på tidigare, och du kommer att öppna dörrar som tidigare var stängda för dig. De var inte stängda för dig för att du var dålig eller för att du inte var värd dem. De stängdes för dig för att du stängde dem, men när du säger till universum att du är öppen för att se saker på ett nytt sätt och för att ha alla möjligheter tillgängliga för dig, då kan universum reagera därefter, och det gör universum alltid.

När du närmar dig livet med inställningen att det finns så mycket mer för dig än du kunnat föreställa dig, gissa vad? Det är så livet blir, eftersom du är orkestratorn, du är skaparen, och du är den som bestämmer vad du upplever, antingen medvetet eller undermedvetet. Bestäm dig medvetet för att du är öppen för det som är nytt och annorlunda och ofattbart, och det är vad du kommer att uppleva. Du har vår garanti.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *